Još jedan kvalitetan primjer kako se ne parkirati pristigao je u naš Inbox. 

Ranojutarnji sati, fotografija koju je poslao jedan od naših čitatelja, poznato novogradiško raskrižje, još popularnija pekarnica, crveno svjetlo na semaforu i automobil otvorenih vrata parkiran na pješačkom prijelazu i nogostupu kao pokazatelj dobre prometne nekulture. 

Parkirališna mjesta ispred pekarnice, parkirališna mjesta prekoputa iste, parkirališna mjesta paralelno s istom no samo desetke metara dalje, izgleda da su ovom vozaču ili vozačici bili predaleki kako bi propisno smjestio svoj osobni automobil. Isti je prema prizoru kojemu svjedočimo iskoristio onu dobro nam poznatu “liniju manjeg otpora”, nedostatak gužve u prometu i prometnih policajaca kako bi svjesno prekršio nekoliko propisa ne bi li si priuštio izlet u pekarnicu. 

Kažete da se ne posvećujemo Vama bitnim temama, a uporno nam šaljete prizore nepropisnog parkiranja. Kao u, primjerice ugostiteljstvu, gdje je gost=kralj, tako je i nama čitatelj najvažniji, jer na kraju krajeva on konzumira naše vijesti. Uostalom i nama je draže kada članak crne kronike nastao s minimalno truda nakupi nekoliko tisuća čitanja, nego kada potrošimo sate na kvalitetne tekstove koje otvori Vas svega stotinjak. 

Ne sumnjamo stoga da će i ovaj članak skupiti brojne preglede i lavinu komentara poput: “Je li tako parkirate u Njemačkoj” ili “Bitno da se vozi BMW”. 

 

Komentari