Novogradiška udruga za promicanje lokalne uprave i samouprave provodi projekt Snaga lokalne zajednice, u suradnji s Udrugom gluhih i nagluhih Nova Gradiška i Udrugom slijepih Nova Gradiška. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Ukupna vrijednost projekta jest 496.325,00 HRK s intenzitetom potpore 100%.

Upitnik u nastavku dio je aktivnosti koja se provodi u sklopu Elementa 1: Jačanje kapaciteta lokalnih organizacija civilnog društva, a čiji je cilj izrada Strategije socijalnog uključivanja u kriznim situacijama za Grad Novu Gradišku.

Upitnik je anoniman, a prikupljeni podaci koristit će se u svrhu identificiranja potreba građana za vrijeme kriznih situacija, kako bi organizacije civilnog društva bile u mogućnosti prilagoditi poslovanje u novim/kriznim uvjetima izazvanim prije svega COVID-19 pandemijom.

Sudjelovanje u ovom upitniku je dobrovoljno te imate pravo bez ikakvih posljedice odustati od sudjelovanja ili se iz njega povući.

Zahvaljujemo se na vremenu koje ćete izdvojiti za ispunjavanje upitnika!

Sadržaj upitnika isključiva je odgovornost Novogradiške udruge za promicanje lokalne uprave i samouprave.

Komentari
Prethodni članakOpćina Vrbje: Uspješna provedba projekta “Zajedno za žene II”
Sljedeći članakSvjetski dan voda: „Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu“