Iako mediji uglavnom izvještavaju samo o ‘bijelog kugi’ u Slavoniji, vrtići diljem Brodsko-posavske županije ipak neprestano trebaju novu radnu snagu, a događa se i to da u nekima od njih nema dovoljno mjesta za svu djecu.

Nova Gradiška, Okučani, Gornji Bogićevci, Cernik, Vrbje, Dragalić, Staro Petrovo Selo – sva ta mjesta u Brodsko-posavskoj županiji trebaju nove odgojitelje predškolske djece.

Ustanova Dječji vrtić Nova Gradiška koja njima upravlja, raspisala je natječaje za čak sedamnaest radnih mjesta – pritom se u samo jednom slučaju radi o zamjeni, dok je ostalih šesnaest mjesta otvoreno za zapošljavanje na određeno vrijeme i to zbog povećanog opsega posla ili novootvorenih poslova. Novi će zaposlenici raditi 20 sati tjedno ili, pak, puno radno vrijeme.

Pisane zamolbe kandidati trebaju slati na Trg dr. Franje Tuđmana 2 u Novoj Gradiški, a natječajnoj dokumentaciji moraju priložiti zahtjev, životopis, domovnicu, diplomu, uvjerenje o položenom stručnom ispitu, potvrdu o nekažnjavanju, dokumentaciju o potencijalnom pravu prednosti pri zapošljavanju te elektronički zapis o radnopravnom statusu.

Sve je natječaje, otvorene samo do 13. prosinca, moguće pronaći na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, odnosno, OVDJE.

Izvor: SBplus 

Komentari
Prethodni članakČestitka gradu pogledom s bicikla
Sljedeći članakU Vukovaru je jučer održana 10. sjednica Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem