Proteklu subotu učenici trećih razreda OŠ “Mato Lovrak” zajedno s razrednicama Irenom Barić, Ivanom Šokić i Romanom Mazulović sudjelovali su u posebnoj čestitki našem gradu za njegov dan.

U sklopu projekta „Volim Novu Gradišku“ organizirana je biciklijada učenika trećih razreda pod nazivom „ Bike pogled na naš grad, pa na čaj s vatrogascima“. Iako je bilo prohladno, u biciklijadi je sudjelovalo oko 30 učenika, a vozili su turu ; školsko dvorište, Trenkova, Zvonimirova, Svačićeva, Potočna, Gajeva,Korzo i Benkovićeva do dvorišta DVD-a Nova Gradiška. 

Vožnja nas je sve dobro ugrijala , a na cilju nas je čekao topli čaj i slatkiši koji su za nas pripremili Dejan Lekić , djelatnik JVP-a Nova Gradiška i učitelji Iva Sertić Samac i Igor Samac. Dio učenika grad je upoznao u pješačkoj turi do središta grada. Posjetili su adventsku „Čarobnu šumu“, te upoznali najstarije građevine u našem gradu i spomenike poznatim ljudima našeg kraja. Pješačku turu vodila je učiteljica Ivana Šokić. Biciklijada je realizirana uz pomoć djelatnika MUP-a Nova Gradiška, te predstavnika BK „ Psunj“ Franje Barića i zahvaljujemo im na tome.

Tekst: Irena Barić, učiteljica

Foto; Ivana Šokić i Franjo Barić, učitelji

Komentari
Prethodni članakVinko Grgić večeras u 20,30 u programu HRTV 4
Sljedeći članakIskoristite priliku: Na području Županije potrebno 17-ero novih odgojitelja