Zbog gašenja Košarkaškog kluba Nova Gradiška koji je okupljao i trenirao mlade ljubitelje i talente košarke nastala je zabrinutost među djecom i njihovim roditeljima. Postavljalo se pitanje gdje će u buduće trenirati mladi talenti. Odgovor na pitanje ima Košarkaški klub Strmac, koji je već dugi niz godina posvećen treniranju mladih košarkaških nada te besprijekorno radi unatoč nedaćama koje su i njih stizale. U dopisu koji su poslali na adresu naše redakcije opisuju poslovanje svog kluba te pozivaju roditelje mladih košarkaša i njih same da su, ako žele nastaviti s bavljenjem ovog dinamičnog i energičnog sporta, vrata KK Strmac za sve otvorena.

Dopis prenosimo u cijelosti:

Poštovani,

Ovim putem Vas želimo obavijestiti da se košarka u našem Gradu neće prestati igrati.
Mi u KK “STRMAC” ne vidimo razlog za to, jer naš Klub, član Saveza Sportova Nova Gradiška, HKS-a, Košarkaškog Saveza BPŽ, i dalje nastavlja s radom.
Naš Klub postoji već dugi niz godina, i u njega je uloženo jako puno vremena, rada i ljubavi prema košarci. Prebrodili smo jako teška vremena (igranje u tuđoj dvorani, nedostatak igrača, financijske neprilike, suspenzije i kazne, odlazak nekolicine iz Kluba koji osnivaju svoj Klub zbog ne slaganja s ostalima).
Trenutno smo stabilan Klub koji ima svoju upravu, trenera sa završenom školom (propisano Zakonom o sportu), igrače koji se natječu.
Uz sve to naša vrata su otvorena svim uzrastima koji vole košarku, sport, natjecanje, druženje.
Više informacija možete dobiti na:

Dobričić Ivan, predsjednik kluba – 091/1944-813
Veljković Danilo, tajnik kluba – 095/5242-115

KK Strmac logp

Komentari
Prethodni članakTradicija se nastavlja: U subotu u Orubici Smotra folklora “Kolo na dva štuka”
Sljedeći članakCITY COLOSSEUM 26.08. USUSRET “SLAVONIJI FEST CMC 200” Dođite na druženje 26.8. od 11h , dobro se zabavite i osvojite festivalski CD