Trgovački centar City Colosseum se i ove godine pridružuje CMC festivalu u Slavoniji pod nazivom “Slavonija Fest CMC 200”. Povodom ovog velikog festivala koji će se održati u Slavonskom Brodu , trgovački centar City Colosseum je u suradnji sa CMC televizijom pripremio najavni event 26.08.2017. u prostoru samog trgovačkog centra City Colosseum. Ususret festivalu CMC 200, City Colosseum će 26.08. u 11:00h ugostiti predstavnike festivala koji će prezentirati program “Slavonija Fest CMC 200”, a druženju će se pridružiti i neke od zvijezda ovogodišnjeg festivala.

Subota, 26.08. od 11:00 sati rezervirajte za druženje u City Colosseumu jer će te imati prilike prvi saznati što Vas sve očekuje u festivalskim večerima i koji Vas izvođači očekuju na velikoj pozornici “Slavonija Fest CMC 200”.

Dođite na druženje jer najsretniji posjetitelji City Colosseuma u subotu 26.08. imati će prilike osvojiti i među prvima poslušati festivalski CD “Slavonija Fest CMC 200”.

Ususret „Slavoniji Fest CMC 200“ vidimo se u City Colosseumu u SUBOTU 26.08. od 11:00h uz zabavno druženje i fotografiranje sa izvođačima festivala, a najsretnije ćemo nagraditi ovogodišnjim festivalskim CD-om „Slavoniji Fest CMC 200“.

PRATITE NAS PUTEM:

Web: www.city-colosseum.hr

Facebook: City Colosseum Slavonski Brod

Instagram: https://instagram.com/citycolosseum_slavonskibrod

Twitter: https://twitter.com/CityColosseum

CITY COLOSSEUM

MOJ CENTAR SHOPPINGA I ZABAVE