U četvrtak, 9. ožujka 2023. Industrijsko obrtnička škola je bila domaćin međužupanijskog natjecanja u disciplini kućne instalacije. Na natjecanju je sudjelovalo devet ekipa iz devet škola. Učenici Industrijsko obrtničke škole Andrej Muić i Marko Mišić pod mentorstvom Damira Kudre nedvojbeno su osvojili prvo mjesto te se plasirali na državno natjecanje WorldSkills Croatia koje će se u svibnju održati u Zagrebu.

Drugo mjesto zauzeli su učenici Industrijsko-obrtničke škole Slavonski Brod, a treće mjesto učenici iz Tehničke škole Daruvar. Čestitamo svim učenicima i njihovim mentorima na sudjelovanju i osvojenim mjestima – kaže pedagoginja škole Marija Luketić.

– Iznimno smo ponosni što nam je i ove godine pripala čast da budemo domaćini ovog tradicionalnog natjecanja, posebne čestitke, naravno, upućujemo našim učenicima i njihovom mentoru – dodaje ravnateljica Industrijsko obrtničke škole Mirela Brlić Trnka.

 

Komentari
Prethodni članakGodišnju skupštinu održali članovi DVD-a Gunjavci
Sljedeći članak“Lovrakovci” idu dalje: Najuspješnija ekipa županijske razine Nacionalnog kviza za poticanje čitanja i kreativnosti