Industrijski park Nova Gradiška imao je čast ugostiti predstavnike škola iz Austrije, Njemačke i Norveške te novogradiške Industrijsko-obrtničke škole, koje zajednički provode program Erasmus+ za 2018. godinu kao Ključnu aktivnost 2 u području općeg obrazovanja. Školi je odobren projekt mobilnosti pod nazivom: Poboljšanje i promicanje strukovnog usavršavanja 4.0 | Digitalizacija kao prilika za obrazovanje u iznosu od 20.890,00 eura. U ovom projektu, uz Industrijsko-obrtničku školu Nova Gradiška sudjeluju Fachberufsschule Wolfsberg iz Austrije, koja je ujedno i nositelj projekta, te Staatliche Berufsschule Wiesau iz Njemačke i Hamar Katedralskole iz Norveške.

Dobrodošlicu u Industrijski park uvaženim predstavnicima škola, njihovim profesorima, kao i partneru u brojnim projektima, Industrijsko-obrtničkoj školi Nova Gradiška, poželio je direktor Adam Đanić zajedno s djelatnicima.

Djelatnici IPNG-a prezentirali su gostima aktivnosti Industrijskog parka, investitore u industrijskoj zoni, projekte Tehnološki inkubator i Centar kompetencija za napredno inženjerstvo Nova Gradiška. Ujedno su im predstavili i Centar za inženjering i tehnologijske usluge koji djeluje u okviru parka, a s kojim su ovi cijenjeni gosti posebno bili oduševljeni.

Komentari
Prethodni članakRestoranu Zlatni Lug dodijeljena nagrada HTZ-a za gostoljubivost
Sljedeći članakSlavonijo tko te ne bi volio: Jesmo li svjesni što imamo?