Iz Industrijskog parka Nova Gradiška najavljuju početak trening programa za zavarivače. Zainteresirane nezaposlene osobe pozivaju da se prijave na trening za zavarivače TIG, MIG/MAG i REL postupkom.

U program osposobljavanja za obavljanje poslova zavarivač mogu se upisati osobe sa najmanje:
– završenom osnovnom školom,
– navršenih 18 godina,
– liječničkim uvjerenjem o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova zavarivača.

Trening program realizirati će se redovitom nastavom i/ili konzultativno-instruktivnom nastavom. Teorijski dio programa izvoditi će se u učionici POU AMC NG, a vježbe i praktični dio programa u ovlaštenim tvrtkama/poduzećima.

Prijavu za trening možete preuzeti na stranici Industrijskog parka Nova Gradiška d.o.o. u mapi dokumenti – Obrazac za iskaz interesa. Ispunjeni obrazac potrebno je poslati na sljedeće e-mail adrese: info@ipng.hr ili larisa.vukusic@ipng.hr ili osobno donijeti u Industrijski park Nova Gradiška d.o.o.

Industrijski park Nova Gradiška d.o.o. u cijelosti pokriva trošak trening programa i trošak izdavanja liječničkih uvjerenja o zdravstvenoj sposobnosti polaznika.
Za više informacija možete nas kontaktirati na broj telefona 035/332-000.

Foto: Ilustracija

Komentari
Prethodni članakNK Trenk – 25. Memorijalni turnir u čast poginulim igračima
Sljedeći članakŽitelji Općine Rešetari proslavili Dan općine: Reciklažno dvorište, novi dječji vrtić, društveni dom, zgrada općine, spomenik braniteljima…