U ponedjeljak 25. veljače policijski službenici su u Novom Varošu u suradnji s postajom granične policije Stara Gradiška redovno nadzirali prelazak automobila preko granice i u jednom automobilu pronašli veliku količinu hrane i pića koje je ilegalno preneseno preko granice.

Oko 13 sati i 55 minuta, policijski službenici su u Novom Varošu, kontrolirali osobni automobil VW Sharan, kojim je upravljao 47-godišnjak i u unutrašnjosti pronašli oko 30 kilograma mesa, više od 80 komada jaja, oko 23 kilograma sira i desetak litara alkoholnog pića, koje je vlasnik unio u Republiku Hrvatsku ne prijavivši nadležnim tijelima. Policija je protiv 47-godišnjaka proslijedila obavijest o počinjenom prekršaju Carinarnici.

Izvješće policije za ponedjeljak

Na području policijske uprave evidentirano je 10 kaznenih djela, od kojih su najbrojnija kaznena djela imovinskog karaktera. U prometu su se dogodile četiri prometne nesreće od kojih dvije s ozlijeđenim osobama (lakše ozljede) i dvije nesreće s materijalnom štetom. Zabilježena su dva prekršaja neprijavljivanja boravka stranca, dva carinska prekršaja, dva prekršaja zlouporabe opojnih droga i jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira.

Autor: Nikola Knežević/izvor: PU BP

Komentari
Prethodni članakDjelatnici PU brodsko-posavske na psihoedukaciji
Sljedeći članakPriopćenje HURIN-a na navodno lažiranje radijskih emisija