Ljetna pozornica neizostavna je destinacija za sve ljubitelje zabave na otvorenom, a sinoć je upravo prostor bivšeg zatvora pretvoren u najatraktivnije party odredište.

Kako bi se osjećali kao na pravoj Ibizi, organizatori su ugostili odlične mlade Dj-e, ukrasili prostor velikim svjetlosnim i drugim efektima, zamiješali koktele dobrodošlice, a i pripremili poklone iznenađenja. 

Sve je počelo laganim House zagrijavanjem, preko Tech house-a,  a završeno je Technom.

Za dobru atmosferu među partijanerima brinulo se mnoštvo poznatih DJ imena. Ove godine za odličnu atmosferu zadužen je bio MARIO (MYUZ), Fixsell Art, @Karlo Matijević i jedna od najpoznatijih hrvatskih DJ-ica koju je glazba i zvuk iz njene Malinske odvela sve do Ibize, Njemačke, Engleske, Amerike i drugdje – MARINA KARAMARKO

Organizatori tuluma na “Ljetnoj pozornici” još jednom su dokazali kako u malom gradu može biti velika i dobra zabava. I dok se partijaneri odmaraju od sinoćnje, još veće zabave i iznenađenja očekuju njih i sve druge posjetitelje u nadolazećim danima, jer u sklopu NGljeta očekuju vas brojni zanimljivi sadržaji na Ljetnoj pozornici.

Komentari