18 neprekidnih godina dobrih vibracija, vrhunskog rock-a i plesa pod zvijezdama proslavljeno je sinoć u Starcima još jednim vrhunskim Rock Starcima, ne starcima kao starim ljudima i onim koji se tako osjećaju, nego festivalom koji iz godine u godinu slavi ovaj žanr glazbe.

Detmeć i Zoster bili su uvertira na rođendanskom slavlju Staraca koji su došli proslaviti i mladi i stari ljubitelji rock’n’roll glazbe i festivala na otvorenome.

Ništa nije moglo noć u Starcima pokvariti, pa ni kiša. Dapače, ona je došla kao pravo osvježenje uzavreloj atmosferi na brdu iznad Starog Petrovog sela.

Neumorno se točilo iz točionika, okretalo meso na roštilju, uživalo u neobaveznim razgovorima i upijalo pozitivnu energiju.

Oduševljenje i zadovoljstvo nisu krili ni posjetitelji, ni izvođači, ni organizatori, ali ni pokrovitelji manifestacije bezvremenskih rock hitova.

-Ma hvala svima, nadam se da će se ova tradicija nastaviti još dugi niz godina, iz godine u godinu nastojimo biti bolji. Svirao sam na ovoj pozornici sa svojim dečkima prve godine, popet ću se ponovno možda za dvije, na jubilarnom 20.rođendanu.- ponosno je izjavio idejni začetnik Vatroslav Babić i odgovorio na godinama postavljano pitanje o tome kada će ponovno zasvirati “kod kuće”

Još jedna godina dobrog rocka stiže prije onog jubilarnog 20. Rock Staraci festivala, za koji se nadamo da nam Vatro osim najavljenog glazbenog spektakla priprema i onaj vatrometni. 

Foto:Tamara Magdić

no images were found

Komentari
Prethodni članakZapočela obnova Blok centra na Cvjetnom trgu
Sljedeći članakPucanje, vršna trulež, mačje lice, šuplji plodovi – fiziološke promjene na plodu rajčice