Kraj kolovoza u Vrbovcu je tradicionalno u znaku turističko-kulinarske manifestacija “Kaj su jeli naši stari”. 37. godinu zaredom manifestacija je održana proteklog vikenda, a i ovoga je puta organizirano niz sadržaja.

Tijekom manifestacije posjetitelji su mogli degustirati jela iz tradicionalne kuhinje, posjetiti izložbe, sudjelovati u radionicama za djecu i odrasle te pogledati nastupe kulturno-umjetničkih društava, kazališne predstave, sportska natjecanja i brojna druga iznenenađenja.

Stalni sudionici ove gastro kulturne manifestacije su i naši Novogradiščani, članovi Hrvatske pjevačke skupine “Slavča”.

– I ove godine smo se rado odazvali pozivu organizatora da sudjelujemo na ovoj sjajnoj manifestaciji. Predstavili smo se našim repertoarom starogradskih pjesama, vjerujem da smo dobro predstavili naš grad i kraj. Bilo je ovo još jedno novo iskustvo i poticaj da nastavimo dalje – kaže Marija Kičić, predsjednica Hrvatske pjevačke skupine “Slavča”.

 

no images were found

Komentari
Prethodni članakNa 4. Čobankijadi lovci iz Starog Petrovog Sela, Siča i Slavonskog Kobaša najbolji u spravljanju lovačkog čobanca
Sljedeći članakNovogradiška bolnica nabavila ultrazvučnu opremu višemilijunske vrijednosti, smanjuju se liste čekanja / foto