Jedini hotel u Novoj Gradiški, hotel “Kralj Tomislav” slavi dvadeset godina postojanja i neumornog rada. Tom prigodom domaćini Nenad Matijašević, vlasnik hotela i njegova supruga Nathalie Kovačević upriličili su druženje i domjenak za svoje poslovne partnere, prijatelje i vjerne goste.

U dvadeset godina svog postojanja hotel “Kralj Tomislav” postao je prepoznatljivim brendom i jednim od zaštitnih znakova Nove Gradiške. Odsjedali su u hotelu visoki politički dužnosnici, poznata lica glazbene i glumačke scene, svjetski poznati poduzetnici poput Ivane Trump koja je još ove godine boravila u malom hotelu visokog standarda. 

“Teško je nabrojati tko je sve odsjedao u ovom obiteljskom hotelu, no jedno je sigurno, iz njega nitko nije izašao nezadovoljan, a broj noćenja unazad dvadeset godina govori o kvaliteti i popularnosti “Kralja Tomislava”, riječ je o više od 150 tisuća noćenja”- istaknuo je vlasnik Nenad Matijašević

Veliku obljetnicu postojanja i održivosti hotela došli su podržati ne samo brojni Novogradiščani, nego i drugi koji su prepoznali kvalitetu i vrijednost “Kralja Tomislava”. Tako su zajedno s vlasnicima, dva stoljeća dugu tradiciju hotela proslavili gradonačelnik Vinko Grgić sa svojim zamjenicima i vijećnicima, druga lica s hrvatske političke scene poput Zdravka Ronka, brojni gospodarstvenici grada i županije, te aktualna Miss Universe Hrvatske, Novogradiščanka Mia Pojatina u pratnji vlasnika licence izbora za Miss Universe Hrvatske Miroslava Kraljevića. 

Dva uspješna desetljeća su iza hotela “Kralj Tomislav” koji se iz godine u godinu modernizira i privlači sve veći broj posjetitelja, da tako nastave poželjeli su vlasniku i djelatnicima svi gosti. 

 

no images were found

Komentari
Prethodni članakStara Gradiška: S krivotvorenom putovnicom pokušao preći granicu
Sljedeći članakPrijavite se za sudjelovanje u Školskoj shemi – besplatni obroci mlijeka i mliječnih proizvoda te voća i povrća hrvatskim školarcima