Kućni ljubimci odavno nisu samo životinje s kojima dijelimo životni prostor. Oni su postali dio obitelji, pa kao i o ostalim članovima, i o njima trebamo voditi brigu. Ne mislimo pritom samo na hranjenje, šetnju, igru i maženje, već i na uređivanje.

Ako ste vlasnik četveronošca do sad ste sigurno čuli za ”GROOM ROOM” salon za šišanje i njegu pasa, ali dobre vijesti stigle su jučer. Naime, vlasnica istoga, Ines Dević svoje poslovanje i mali raj za pse preselila je na novu adresu: ulica Svetog Roka 19 u Novoj Gradiški. Prostor je bolje, ljepše i adekvatnije opremljen. Reklo bi se, pravi mali spa za vašu njuškicu, kojoj vjerujemo želite pružiti jednako kvalitetnu uslugu kao što bi i sebi. Kako izgleda novi prostor pogledajte u fotogaleriji u nastavku.

 

Iako se adresa i interijer promijenio, ono što je najvažnije, kvaliteta je ostala jednaka, a mnoštvo vas je već sada stalni klijent velike ljubiteljice pasa Ines Dević, kojoj je posao koji radi, osim izvor financiranja, prvenstveno velika ljubav. 

Ponuda salona je i dalje prilagođena svim potrebama pasa: kupanje, češljanje, šišanje, rezanje noktiju, čišćenje očiju, njegu uha, raspetljavanje zapetljanih pasa i izbrijavanje. 

Kao i u prvom poslovnom prostoru, tako i u novom, osjeti se pozitivna energija i bez straha možete vašeg najboljeg prijatelja ostaviti u sigurnim rukama Ines Dević, koja vam je na raspolaganju od ponedjeljka do petka od 12.00 do 20.00 sati, te subotom od 8.00 do 13.00 sati. 

Termin dogovorite pozivom na broj 091 621 8795 ili se javite u inbox ”GROOM ROOM” Facebook stranice, nećete požaliti!

Naši Simba i Tija i više su nego zadovoljni klijenti od samog početka! 

 

 

Komentari
Prethodni članakSveučilišni profesori, renomirani umjetnici, mlade nade: Sutra otvorenje izložbe SB=NG
Sljedeći članakKod Nove Gradiške tri vozila sudjelovala u prometnoj nesreći, mladi vozač teško ozlijeđen