Grlo “Classic Gem” pobjednik je Kupa Općina Cetinskog kraja, glavne utrke dana koja se održala u okviru galopskih utrka Kupa Cetinskog kraja na sinjskom Hipodromu.

Središnja utrka na Hipodromu u Sinju bila je Kup Općina Cetinskog kraja za grla od četiri godine i starija, a do titule pobjednika na kraju je stigao Classic Gem s vremenom 1:59,66 minuta koje se nalazi u vlasništvu Bor-Export Šumarstva, odnosno obitelji Serdar iz Okučana. Jahač je bio Stanislav Georgiev koji je tako došao do nesvakidašnjeg hat tricka. Grlo Dušana Jelinčića, Classic Spirit, na cilj je u rukama Christiana Gnessija stiglo drugo, a treće mjesto pripalo je Lan Sasti, vlasnika Vedrana Stipčevića, kojeg je jahao Istvan Kozma.

 

Čestitke obitelji Serdar koju i predstojećih tjedana čeka puno nastupa u cijeloj regiji na konjičkim galospkim utrkama uključujući i skorašnji tradicionalni “Srpski Derby”. Obitelj Serdar je jučer (nedjelja, 24. lipanj 2012. godine) bila i u Šapcu gdje je u utrci na 1350 metara “Roman Province” završila na 2. mjestu (jockey Aleksandar Šašić), u utrci na 2000 metara “Lomisur” je završio također na drugom mjestu (jockey Željko Ilić), a u zadnjoj utrci dana “Vatrena maca” je na 1200 metara bila treća s jahačem Aleksandrom Šašićem.

Autor: Nikola Knežević

 

Komentari
Prethodni članakHodočašće ili hodočistilište?
Sljedeći članakNovogradiške juniorske odbojkašice “nesretno” zadnje