Da su Novogradiščani i žitelji okolnih općina jedva dočekali ponovno otvorenje gradskih bazena u Novoj Gradiški pokazao je i jučerašnji dan. Na Gradskim bazenima jučer se tražilo mjesto više, a budući da meteorolozi najavljuju dugo toplo ljeto, za očekivati je da ćemo ovakve slike viđati tijekom cijelog ljeta.

Podsjetimo, Gradski bazeni Nova Gradiška otvoreni su, kako je i najavljeno, proteklog petka.

Izgrađen je veliki rekreacijski bazen dimenzija 50,61 x 24,42 m, maksimalne dubine do 1.8 metara, zatim kružni dječji bazen ukupnog promjera 20,62 m, dubine 85 cm, s popratnim sadržajima. Mali dječji bazen dimenzija 10,76 x7,46 metara maksimalne dubine 40 cm, također s dječjim popratnim sadržajima. Uz bazene je uređen i prostor za presvlačenje, sa svim potrebnim popratnim sadržajima, strojarnica s bazenskim pumpama, i zgrada s ugostiteljskim sadržajima. Novogradiščani su konačno dobili bazenski kompleks u kojem će u ugodnom prostoru za ljetnih vrućina moći potražiti toliko potrebno osvježenje uz Summer pool partije.

Korisnici na raspolaganju imaju vanjsku garderobu, tuševe i sanitarni čvor, a prostor je prilagođen svima, pa tako i osobama s invaliditetom.

 

Komentari
Prethodni članakObilježena 31. obljetnica osnutka 3. satnije 3. bojne 3. gardijske brigade “Kune”
Sljedeći članakSpecijalna bolnica Sveti Rafael: Održan okrugli stol na temu Plašt koji štiti dostojanstvo čovjeka