Stari novi gradonačelnik Vinko Grgić danas je i službeno preuzeo dužnost gradonačelnika. Na tiskovnoj konferenciji predstavio je i svoje zamjenike Ivanu Trupina, koja će biti zadužena za područje gospodarstva i europskih fondova i Borislava Vidošića, za društvene djelatnosti.

Zahvalio je građanima Nove Gradiške na ukazanom povjerenju:

– Odmah nakon izbora nastavili smo s radom i započetim projektima. Imamo novi tim na jednom širem nivou tako da ćemo pokriti sve segmente života Grada. Moj zamjenik Borislav Vidošić bit će zadužen za društvene djelatnosti, posebice sport, dok će Ivana Trupina kao dokazani ekonomski stručnjak maksimalno biti angažirana na području privlačenja sredstava iz europskih investicijskih i strukturnih fondova. Zahvalio bih i svojoj dosadašnjoj zamjenici Vesni Đapić na više nego korektnoj suradnji i odličnom radu u resoru društvenih djelatnosti – rekao je Grgić.

– Kao zamjenica za gospodarstvo surađivat ću sa svim akterima na terenu, ali najveći ću naglasak u mom radu staviti na privlačenje sredstava iz europskih fondova. To je jedini način da sredstva koja sada imamo možemo prenamijeniti na neke druge stvari. Očekujem suradnju gradskih službi, svih vanjskih suradnika i gospodarstvenika na terenu – kaže nova zamjenica gradonačelnika Ivana Trupina.

– Nadam se da smo napravili dobar tim i da ćemo dobro funkcionirati. S dosadašnjim iskustvom koje sam imao u radu u brojnim udrugama, vjerujem da ćemo pomoći svima, iznaći najbolje rješenje i nastaviti rad na najbolji mogući način. Želim se zahvaliti svojoj prethodnici Vesni Đapić na dosadašnjem radu. Mislim da smo napravili dobar tim i da ćemo opravdati povjerenje građana – rekao je novi zamjenik gradonačelnika Borislav Vidošić.

– Želim se zahvaliti gradonačelniku Vinku Grgiću što mi je dao priliku da se dokažem u proteklom razdoblju. Za mene je ovo bilo jedno novo iskustvo i nadam se da sam ispunila njegova očekivanja. Zahvaljujem se svim predstavnicima udruga s kojima sam dosada surađivala, bila mi je velika čast i zadovoljstvo s njima surađivati i svi su mi ostali u lijepom sjećanju. Gradonačelniku Grgiću i novim zamjenicima želim puno uspjeha u radu, a ja ću svoj rad na dobrobit Grada nastaviti na mjestu gradske vijećnice – rekla je dosadašnja zamjenica gradonačelnika Vesna Đapić.

 

no images were found

Komentari
Prethodni članakO vodi – zavjet šutnje!
Sljedeći članakNajdugovječniji načelnik otišao u mirovinu!