Udruge i sportaši s područja grada odsada će se moći koristiti novim, suvremenim vozilima.

Naime, Grad Nova Gradiška, Savez sportova Nova Gradiška i Turistička zajednica nabavili su tri nova kombi vozila kako bi omogućili članovima udruga odlazak na natjecanja, susrete i događanja:

– Mislim da je to jedna odlična stvar. Željeli smo našim sportašima i članovima udruga omogućiti odlazak u druga mjesta, na natjecanja i susrete. Dosada su se koristili jednim starim kombi vozilom, pa se često znalo dogoditi u vrijeme vikenda da nam upute više zahtjeva za korištenjem. Vozila su nova, vjerujem da će dobro služiti našim korisnicima, a njima ćemo omogućiti da obavljaju svoje zadaće i dostojno promoviraju naš grad.

Uz to, radi se i o znatnoj uštedi. Naime, samo u posljednjih godinu i pol dana smo za popravke postojećih vozila i troškove sitnog prijevoza potrošili praktično istu vrijednost koliko košta i jedno novo kombi vozilo. Uštede su značajne i zato smo se odlučili na ovaj korak. Ove smo godine u Proračunu Grada za udruge izdvojili skoro pola milijuna kuna više, dobra volja postoji, želimo omogućiti našim udrugama kvalitetan rad, omogućiti im siguran odlazak na odredišta. Uz sve to, Grad štedi i značajna financijska sredstva. Svemu ovome htjeli smo dati i vizualni pečat i identitet, stoga smo na kombi vozila stavili logo s gradskim vizuarama i zaštitnim, prepoznatljivima znakovima grada – kaže gradonačelnik Vinko Grgić.

 

no images were found

Komentari