Nakon što su uspješno prikazali svoje kulinarske vještine i nastupili u kulinarskoj emisiji „Večera za pet na selu” u programu RTL televizije, sudionici showa Anita Vlaović, Marijana Cindrić, Goran Lalić i Davor Andročec gostovali su u programu Domaćeg radija.

U vedroj, neformalnoj atmosferi ispričali su nam niz anegdota i probali dočarati atmosferu sa snimanja:

– Bilo je zanimljivo, nešto novo, ali sasvim sigurno, stečeno iskustvo više. Snimanja su trajala više od deset sati, nije bilo lako ni jednostavno, ali smo odradili. Treme, uglavnom, nismo imali. Najgore nam je bilo, moraš kuhati, skoncentrirati se, ali ne smiješ pričati o jelu, nego o nekim drugim temama. Jela smo, uglavnom, birali po vlastitom nahođenju i probali prikazati ono najbolje od našeg kraja i što znamo. U ocjenama smo nastojali biti realni, ali smo možda, kod nekih i dali ocjenu manje. Na komentare se nismo obazirali, sve je to život. Hvala svima koji su nas podržavali, a hvala i onima koji su nas kudili. No, sve to nije bitno, bitno je da smo se mi zabavili, dobro družili i stekli nova prijateljstva – jednoglasni su bili naši gosti.

Druženja su nastavili i nakon snimanja showa, a „pao” je i dogovor. Odlučili su osnovati kuharsku ekipu koja će sudjelovati na svim kulinarskim natjecanjima koja budu organizirana u gradu i okolici:

– Volje i snage imamo, rasporedili smo već i zadatke i već prva grahijada, čobanijada ili sarmijada je naša – s osmijehom poručuje ova vesela ekipa.

 

Komentari
Prethodni članakOtvoreno klizalište za početak manifestacije “Advent u našem gradu”
Sljedeći članakNovogradiški liječnici godinu „zaokružili” još jednim stručnim predavanjem