22. prosinca 2023., Slavonski Brod će zasjati pod svjetlima reflektora dok Saša Kovačević i Dženan Lončarević priređuju nezaboravnu glazbenu čaroliju. Ova koncertna poslastica obećava ujediniti ljubitelje glazbe u jedinstvenom doživljaju koji će se dugo pamtiti.

Saša Kovačević, neosporni miljenik ženske publike, sinonim je za energične pop hitove . Na ovom koncertu, Saša će demonstrirati svoju jedinstvenu sposobnost da očara publiku,  s neodoljivom kombinacijom karizme i glazbenog talenta. Njegovi hitovi poput “Lapsus” i “Temperatura” garantiraju nezaboravan glazbeni doživljaj, doprinoseći već širokom repertoaru koji će oduševiti publiku.
Saša Kovačević također njeguje duboko poštovanje prema nezaboravnom velikanu domaće glazbene scene, Oliveru Dragojeviću.

Dženan Lončarević, čarobnjak riječi i zvuka, predstavit će širok raspon svojih pjesama, uključujući nezaboravne trenutke poput “Cvete Beli,” “Piješ, sine,” “Vjerujem u nas,” “Kazino,” i “Laufer.” Njegova sposobnost da dirne srca publike i stvori intimnu atmosferu čini ga iznimnim izvođačem, a njegova prisutnost na pozornici jamči nezaboravno glazbeno iskustvo.

Organizatori obećavaju vrhunsku produkciju koja će pratiti ova dva glazbena virtuoza.

Ova glazbena sinergija Saše Kovačevića i Dženana Lončarevića obećava večer ispunjenu emocijama i hitovima.

Ulaznice su već u prodaji, a kako je interes velik, preporučuje se brza rezervacija kako bi se osiguralo mjesto na ovom glazbenom putovanju. Koncert će se održati u ŠPORTSKOJ DVORANI VIJUŠ, 22.12.2023. u 19 h i 30 min.

Link eventim.hr
https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/dzenan-loncarevic-i-sasa-kovacevic-slavonski-brod-sportska-dvorana-vijus-618365/event.html

Komentari
Prethodni članakDanas SV. NIKOLA UZ HMNK Nova Gradika
Sljedeći članakU Novoj Gradiški svečano otvoren Tehnološko inovacijski centar vrijedan 9,3 milijuna eura