U sportskoj dvorani novogradiške Elektrotehničke i ekonomske škole sutra u 20,00 sati će se održati veliki donatorski koncert pod nazivom „Pjesmom i sportom do zdravlja”.

Na koncertu će nastupiti velike glazbene zvijezde Zorica Kondža, Joško Čagalj Jole, Đani Stipaničev, Ivo Amulić te domaći izvođači u pratnji Jocker banda Nova Gradiška.

Koncert organizira Hrvatska liga protiv raka „Dr. Zorislav Slović” Podružnica Nova Gradiška s ciljem prikupljanja sredstava za kupnju sportske opreme u svrhu psihofizičkog oporavka bolesnika u Specijalnoj bolnici za psihijatriju i palijativnu skrb Sveti Rafael Strmac. Specijalna bolnica na Strmcu pruža zdravstvenu zaštitu bolesnicima s mentalnim poteškoćama i palijativnim bolesnicima, među kojima ima onkoloških pacijenata i za koje se planiraju postaviti sprave za vježbanje na zelenoj površini ispod Specijalne bolnice „Sveti Rafael” Strmac kako bi bolesnicima bile osigurane sportske aktivnosti u svrhu što bržeg i lakšeg oporavka. Ulaznice možete kupiti neposredno prije koncerta na blagajni dvorane i u ugostiteljskim objektima u središnjoj gradskoj Ulici slavonskih graničara u Novoj Gradiški.

Komentari
Prethodni članakOpćini Okučani uručen Ugovor za financiranje aktivnosti prilagodbe klimatskim promjenama
Sljedeći članakIdemo čitati: U Gradskom parku i kod Gimnazije postavljene prve male slobodne knjižnice