POŽEGA 6-godišnji Ino Horvat iz Požege najperspektivniji je mladi tenisač u Slavoniji. Tenis trenira već tri godine, a sada mu se ukazala prilika za ostvarenje najveće želje – vidjeti Novaka Đokovića.

– Naime, Eurosport je organizirao nagradnu igru u kojoj onaj tko skupi najviše lajkova dobiva put u Pariz i karte za polufinale Roland Garrosa. Igra traje do 5. travnja. Trenutačno je među četvoricom najboljih i Ino se nada da će do 5. travnja skupiti dovoljan broj za pobjedu – prepričava Inina mama Marija.

Prepričava da je Ino strastveni zaljubljenik u tenis.

– Trener Dino Grošić dolazi po njega u vrtić i vozi ga na trening. Ino je sam naučio čitati i brojeve da bi mogao pratiti rang listu. Redovito prati tenis, čak ustaje rano ujutro da bi gledao mečeve – dodaje Inina mama.

Ovog ljeta Ino će na pripreme u Bol na Braču. Nakon toga, nada se, čeka ga Roland Garros, za sada samo iz gledališta.

No, s obzirom na ljubav prema tenisu, upornost i dosadašnje uspjehe, Ino bi i sam jednog dana mogao zaigrati na ovom prestižnom turniru.

Za odlazak na Roland Garros potrebna mu je naša mala pomoć. Glasati za njega možete putem Facebooka gdje treba kliknuti na srce na fotografiji.

Putem mobitela možete glasati na aplikaciji na ovom linku https://fb.ski011.com/eurosport_tennis/

Glasati možete jednom dnevno.

 

Izvor: Portal 034

Komentari
Prethodni članakPriopćenje Brodsko posavske županije: hitno poduzeti mjere za sprječavanje unosa i širenja Zika virusa
Sljedeći članakMinistar poduzetništva i obrta Darko Horvat: Nova Gradiška ima velikih neiskorištenih potencijala