Prvi “Glas naroda” nakon ljetne stanke donosi temu aktualne političke situacije u Gradu Nova Gradiška, odnosno nedavnoj ostavci zamjenice gradonačelnika dr. Ljepše Rakas-Vujčić, te o samom gradonačelniku o čijim se lošim potezima moglo čitati u svim nacionalnim medijima u Hrvatskoj.

Kao što znate novogradiški gradonačelnik Josip Vuković falsificiranom odlukom s nepostojeće sjednice gradskog vijeća uputio je Vladi RH prijedlog za zaduženje Grada od 10 milijuna kuna, što je Vlada i odobrila ne znajući da je sve članove Vlade, a pogotovo ministra financija Slavka Linića novogradiški gradonačelnik Josip Vuković prevario. Uskoro je i odluka Vlade povučena, no problem je što je spomenuti novac većim dijelom potrošen, tvrde razni mediji.

 

Problem s novogradiškim gradonačelnikom je postao toliko ozbiljan da je vrh SDP-a održao sastanak u Novoj Gradiški kako bi se pokušala riješiti neugodna situacija u kojoj se nalazi Josip Vuković.

 

Da li je trebao Josip Vuković već odavno dati ostavku na mjestu gradonačelnika s obzirom da su ga napustili i njegovi zamjenici vidjevši kako više nema smisla biti uz njega jer odluke donosi sam bez konzultiranja sa zamjenicima? Da li je gradonačelnik u svom mandatu išta dobro napravio za Grad Nova Gradiška i građane? Samo su neka od pitanja koja Vam postavljamo u Glasu naroda danas od 14 sati na 98,1 MHz. Čekamo Vas na telefonu 035/330-330. Neka se glas građana čuje!

Autor: Nikola Knežević

 

Komentari
Prethodni članakPrilika za zaradu, ali i ekološku svijest
Sljedeći članakU mjesec dana dva puta pljusnuli ministricu