Više od 4 godine frizerski salon HAIR HOUSE sinonim je za kvalitetu, stručno i srdačno osoblje, a od ove nedjelje bogatiji je i za novi prekrasno uređen prostor.

Na adresi Potočna 10 Nova Gradiška, svečano je otvoren novi prostor salona Hair House čiji interijer odiše toplinom i elegancijom, a u isto vrijeme jednostavnošću zbog čega će te se osjećati kao u vlastitom domu.

Osim novog prostora u frizerskom salonu Hair House imaju još jednu novost, postali su INDOLA ekskluzivni salon i edukacijski centar za ovaj dio Hrvatske.

-“Drago nam je da se nakon 4 godine u Novoj Gradiški sada možemo pohvaliti vlastitim moderno uređenim prostorom koji je ujedno postao i edukacijski centar branda Indola za ovaj dio Hrvatske. Uvijek smo gledali i gledat ćemo i u budućnosti da imamo savršen omjer vrhunske kvalitete i prihvatljivih cijena jer smo svjesni da ljudi ne mogu 1/3 plaće davati na svoj look. Novi salon smo uredili na moderan ali opet poznati i prepoznatljiv “kućni” stil kako bi se sve naše klijentice i klijenti osjećali kao kod kuće. Posjetite nas” – izjavila je vlasnica Marija Kumić

Frizerski salon Hair House Nova Gradiška zapošljava ukupno 4 frizera, a kako kažu nadaju se da će do kraja ove godine zaposliti još minimalno jednu osobu. Posjetite ih u Potočnoj 10 Nova Gradiška. Svoj termin možete rezervirati na njihovim društvenim mrežama ili putem telefona na 035/423-060!

 

Komentari
Prethodni članakJoš 8 dana do NG LJETA 2022. i besplatnih koncerata u Novoj Gradiški!
Sljedeći članakNovogradiški policajci pronašli i oduzeli indijsku konoplju i marihuanu