Od 30.04. do 04.05.2018. godine u Čakovcu je održan Croatia Cup 2018 za dječake do 12 godina u okviru Tennis Europe Junior Tour-a. Na glavnom turniru je nastupilo ukupno 32 dječaka iz Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije, Italije, Austrije, Švedske, Rusije, Belgije, Srbije, Slovenije, Mađarske, Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske.
Naš najbolji mladi tenisač Fran Rakonić u iznimno jakoj konkurenciji na turniru je pokazao odličnu igru i zasluženo u finalu pobijedio Voljavec Antonia iz TK“Ponikve“ iz Zagreba, rezultatom 6:4, 4:6, 7:6.
Fran Rakonić, inače hrvatski teniski reprezentativac, trenutno se nalazi na drugom mjestu službene rang ljestvice Hrvatskog teniskog saveza za dječake do 12 godina.
Čestitke Franu na ostvarenom rezultatu uz želje da samo tako nastavi i biti će još puno odličnih rezultata na ponos njega, njegovih roditelja, trenera i svih tenisača TK“Nova Gradiška“, a sasvim sigurno je da ćemo uskoro Frana moći vidjeti na djelu i na novim teniskim terenima u našem gradu.

REZULTATI (pojedinačno) :

1.kolo : Fran Rakonić (CRO) – Joel Schwaerzler (AUT) 4:6, 6:0, 6:1
2.kolo : Fran Rakonić (CRO) – Klim Krivoshchekov (RUS) 6:3, 6:1
¼ finale : Fran Rakonić (CRO) – Darwin Blanch (USA) 6:4, 5:7, 6:2
½ finale : Fran Rakonić (CRO) – William Rejchtman Vinciguerra (SWE) 6:2, 7:6
Finale : Fran Rakonić (CRO) – Antonio Voljavec (CRO) 6:4, 4:6, 7:6

Također, novogradiški tenisači održali su tradicionalni turnir parova „Bljesak 2018“ 29.04.2018. godine na teniskim terenima u Cerniku. Nastupilo je ukupno 18 tenisača iz Slavonskog Broda, Lužana i Nove Gradiške. U kategoriji gospoda +45 najbolji je bio par Nenad Čolović / Alen Ivanović, a u kategoriji gospoda -45 najbolji su bili Leo Jurišić / Danilo Tusić.

Komentari
Prethodni članakPovodom svetkovine Sv.Florijana JVP i DVD-a Nova Gradiška upriličili Dan otvorenih vrata
Sljedeći članakDanas u prometnoj nesreći – Biciklistkinja zadobila po život opasne povrede / foto