U prepunom društvenom domu u Okučanima, uspješno organizirana humanitarna zabava povodom proslave nadolazećeg međunarodnog Dana žena 8. ožujka.

Sinoć je u Okučanima  Forum žena SDP-a Okučani, uz svesrdnu pomoć općine Okučani tradicionalno organizirao zabavu povodom  međunarodnog  Dana žena. Kao i svake godine ova prelijepa zabava napunila je društveni dom u Okučanima i još jednom pokazala kako je nadaleko prepoznata dobra organizcija ovakvih druženja.

Gosti i načelnici susjednih općina, kao i prijatelji iz Pakraca, Nove Gradiške, Štivice i Komarnice ponovno su svojim dolaskom potvrdili kako su uvijek spremni doći na ovakva okupljanja i svojim prilogom pomoći one kojima je pomoć najpotrebnija.

Naime, ove godine sav prihod koji je prikupljen uručit će se obitelji nestalog hrvatskog branitelja Berislava Ramača.

Večer za pamćenje, što po velikom srcu, što po veselom druženju jer su Okučani još jednom pokazali kako u teškim situacijama nije bitna stranačka opredjeljenost, vjerska ili nacionalna pripadnost, nego zajedništvo i veliko srce.

Družilo se, pjevalo i plesalo uz Vagabundo band do ranih jutarnjih sati, a svi dragi gosti i prijatelji otišli su sa jednim istim zaključkom  kako bi se mnogi mogli naučiti organizaciji na primjeru Foruma žena  SDP-a Okučani. Stoga, velika pohvala organizatoricama i općini Okučani i nadamo se dogodine još ljepšem i dužem druženju.

Autor: Đurđa Aleksić/Foto:Moca

Komentari
Prethodni članakČetvrta pobjeda zaredom novogradiških odbojkašica
Sljedeći članakVrijedna pobjeda Slavonke protiv Grafičara