Tvrtku “Fiesta” osnovala je Zlatica Pristaš još 1990. godine. Nekada vrsna sportašica (kao trinaestogodišnjakinja postaje prvakinja Slavonije i Baranje u gimnastici) svjesna važnosti kvalitete opreme u postizanju vrhunskih rezultata , svoju ljubav prema sportu nastavila je gajiti razvijajući vlastiti obrt za prodaju sportske i modne odjeće i obuće zajedno sa suprugom Brankom.
Danas uspješna poduzetnička obitelj u svojim maloprodajama u Novoj Gradiški i Slavonskom Brodu zapošljava 11 djelatnika, te su razvili veleprodaju sportske opreme u Brodsko-posavskoj i Sisačko-moslavačkoj županiji. Tijekom godina „Fiesta“ je postala sinonim za kvalitetu i eleganciju. U prodavaonice u kojima nudi širok asortiman športske opreme, odjeće i obuće vrhunske kvalitete kontinuirano prateći europske i svjetske trendove , uz mlade, privukla je velik broj športskih klubova i škola iz Brodsko-posavske, Požeško-slavonske i Sisačko-moslavačke županije.
Dugogodišnja tradicija poslovanja po najvišim standardima i neprekidno praćenje trendova ono je što tvrtku Fiesta iz Nove Gradiške izdvaja na tržištu sportske opreme i čini je konstantnim liderom kada je riječ o opremanju sportskih ekipa.
Pouzdanost, brza isporuka i kvaliteta proizvoda aduti su koje u Fiesti ne ispuštaju iz ruku te ih svakodnevno prezentiraju svojim klijentima. Oprema tvrtke Joma dokazala se kroz dugi niz godina kao roba s najboljim omjerom cijene i kvalitete te je sve zastupljenija na tržištu, a Fiesta kao ekskluzivni dobavljač sve to može iznimno brzo dostaviti na vaša vrata.
U ponudi Fieste možete pronaći baš sve i baš za svakoga, od onih najmanjih s veličinama od 8XS pa do velikih sportaša s nekoliko XL-ova. Sve informacije o kompletnom asortimanu možete dobiti na broj mobitela 091 542 6342 ili  putem E-maila [email protected]
Komentari
Prethodni članakU susret NG Ljetu: Otvorena tradicionalna izložba “Šuma okom šumara”
Sljedeći članakNovogradiški policajci spriječili ozljeđivanje muškarca, otuđio uređaj za pranje prednjih svjetala