Neki novi klinci, Vatrogasci, The Unimogs band, Šajeta – samo su dio ovogodišnjeg bogatog repertoara Ljetne pozornice koja je centar zbivanja u ljetnim mjesecima u našem gradu.

Jedinstvena pozornica koja je već do sada ugostila brojne izvođače, sa spektaklom tek kreće. 

Nakon nastupa na mnogobrojnim pozornicama i izvan hrvatskih granica, u subotu 06.07. pravi će show pripremiti u starom zatvoru Karlovački The Trio bend (AC/DC & ZZ TOP Tribute).

Balašević tribute band ”Neki novi klinci” rezervirali su 20.07.2019. kako bi s vama otpjevali najljepše pjesme novosadskog kantautora Đ. Balaševića.

Tjedan dana kasnije, 27.07.2019. , novogradišku publiku očekuje još jedno veliko iznenađenje stižu nam Vatrogasci. Generacije koje su s njima odrasle ponovno će se prisjetiti hitova poput “Vatrogasca Mirka”, po kojoj je bend i dobio ime, “Ritam iz a denser”, “Ženićute”, “Više-manje, manje je više” i mnoge druge, slobodno već sada u svoj kalendar zapišite taj datum, jer će, kako obećavaju organizatori, biti ludo i nezaboravno. 

Prvu subotu u kolovozu (03.08.) zabavljat će vas, već dobro poznati The Unimogs band, a petak, 09.08. stiže nam i Šajeta.

Da bi saznali kako se tulumari na najpoznatijem španjolskom otoku ne morate potezati sve do Španjolske, potrebno je samo zakoračiti iza novogradiških bolta u prostor bivšeg zatvora i prepustiti se “la fiesti”. Ibiza Party koji će u petak, 10. kolovoza, otvoriti sadržaje Ljetne pozornice u sklopu Novogradiškog Glazbenog ljeta, osim svjetski  poznatih DJ imena ponudit će i više žanrova elektronske glazbe. Planira se početi s laganim Houseom,pa preko Tech house-a, a završit na samome Technu, ovo ljetno na ”Ljetnoj” za svakoga po nešto. 

Sadržaj u sklopu NGLjeta2019 od 15. do 17. kolovoza je jednostavan ali zanimljiv, jer će svi ljubitelji rock ‘n’ rolla doći na svoje, tri večeri DJ će puštati domaće i strane r’n’r hitove, stoga, tko voli nek’ izvoli. 

Feštanje na Ljetnoj nastavlja se koncertom 24.08, Standup ”Prava istina o Disco plesu” održat će se krajem mjeseca, 31.08., a sezona će se zatvoriti 07.09. rock’n’roll večeri i na samome kraju Killerface, 14.09. pred sam početak školske godine zaključit će još jednu Ljetnu sezonu na ”Ljetnoj”.

 

 

 

 

Komentari
Prethodni članakU Davoru nikad nismo bili, samo malo pa nam se dopalo: Održana Smotra folklora „Padaj kišo, nemoj na konjara” / foto
Sljedeći članakŠarena ljetna ponuda na novogradiškoj tržnici