Tužna priča stanara središnje zgrade na Cvjetnom trgu, što se tiče održavanja od strane tvrtke „Ingres” i dalje se nastavlja. Srećom, dugo toplo ljeto je iza nas, oborina je, ipak, bilo manje pa su bili relativno mirni što se tog dijela problema tiče. No, imaju oni vode i bez obzira na kiše… i to u podrumima. Plave li, ga plave…

Vode koliko hoćeš, curi na sve strane, a oni koji su odgovorni za održavanje zgrade i kojima se uredno plaća i dalje uredno šute, kupe „harač” i žive u hladovini doma svog.

Kako nam kaže predsjednik stanara Stjepan Ivanišević koji je i zamolio da se upozori na ovaj problem, ovakva situacija traje već četiri godine. Uzalud pozivi, uzalud zamolbe, oni koji bi trebali brinuti o održavanju ove zgrade, ne reagiraju.

Doduše, ponekad i dođu, pogledaju i smjerno obećaju da će nešto učiniti, a onda „mili moji, kuda koji”. Od rješavanja problema ništa, uostalom, ma tko će to sve napraviti?!

Ima se, može se i ovako…

A stanari ko’ stanari. Šute i trpe, sve misleći da će se nešto promijeniti, a na Cvjetnom trgu i dalje sve po starom. Ako hoćeš do podruma, lijepo čizme obuj i potraži što ti treba.

Da ne govorimo da se stvari ne mogu uopće držati u podrumskim prostorijama jer voda, naravno, uništava sve pred sobom.

Uostalom, pa što će ljudima podrumi kada u njima voda plaviti može i dalje…

Voda leži, odgovorni šute…možda se pokrenu nakon i ovoga članka.

Napisasmo ih podosta, no očito, kod odgovornih u tvrtki „Ingres” koža je „podebela”, stoga će, vjerojatno, i ovaj tekst biti „ćorak”. Ili možda, pak, neće?!

Komentari
Prethodni članakCarina i Porezna od danas provode veliku akciju, evo koga će posebno nadzirat
Sljedeći članakHSS: ”Pokažite da su vam najvažniji Hrvati, hrvatsko poljoprivredno zemljište dajte na upravljanje Hrvatima”