Izbor madraca za krevet ima ključnu ulogu u osiguravanju kvalitetnog sna i općeg zdravlja. Kvalitetan madrac prilagođava se konturama tijela, pruža potporu kralježnici, smanjuje pritisak na zglobovima i mišićima te poboljšava opuštanje mišića. Osim fizičkih benefita, odabir odgovarajućeg madraca može značajno utjecati na emocionalno blagostanje, smanjujući stres i potičući opuštanje. Prepoznajući važnost brige o mirnom snu i dobrom početku dana, obrt Euro San iz Oriovca ističe se kao pouzdan partner u odabiru kvalitetnih madraca.

Vlasnik Josip Milković otvorio je svoj obrt 2011. godine, počevši s proizvodnjom madraca kod kuće. Nakon napornih sedam godina ulaganja i truda, Euro San je otvorio vlastite prodajne prostore, smještene na adresi Mate Gabrića 11, Oriovac. Sada, s 400m2 poslovnog prostora, uključujući i izložbeni prostor madraca, Eurosan predstavlja sinonim za udobnost i kvalitetu s dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji madraca. Naziv “EURO SAN” proizašao je iz vizije obrta prije ulaska Hrvatske u Europsku uniju. Danas, Eurosan izvozi veći dio svojih proizvoda, posebice madraca, u Njemačku.

Njihovo poduzeće trenutno ima 4 zaposlenika. Uz velik trud i rad ovih ljudi, na dnevnoj razini proizvode 30 madraca. Njihov rad ističe se prilagodbom i ispunjavanjem želja svojih kupaca. Madrace rade po željama svojih klijenta i to po biranim dimenzijama. U svojoj ponudi imaju madrace i nadmadrace vrhunske kvalitete. Madraci se razlikuju međusobno po svojoj strukturi; izboru visoko elastičnih pjena s PU pjenom te po tvrdoći. Za dodatnu udobnost tu je memory pjena koja garantira ergonomsko prilagođavanje madraca tijelu,te ima ortopedska svojstva. Rubovi madraca su ojačani slojem poliuretanske pjene.

Eurosan ne nudi samo vrhunske madrace, već i krevete različitih dimenzija, prilagođene individualnim zahtjevima kupaca. Montaža i konstrukcija proizvoda dostupna je na lokalnom području, a dostava se obavlja putem vlastitog kamiona. Kvaliteta Eurosan-a prepoznata je diljem Hrvatske, te se njihovi proizvodi mogu pronaći i u brojnim vilama i kućama za odmor u Istri i Dalmaciji. Eurosan ostaje posvećen pružanju najviše razine udobnosti i kvalitete, nudeći snove na dohvat ruke svojim kupcima.

Proces od želja klijenata do realizacije je vrlo kratak i jednostavan,” ističe vlasnik Josip. U obrtu Euro San, trude se ispuniti svaki detalj prema željama svojih klijenata. Klijenti imaju slobodu odabira materijala, dok dimenziju prepuštaju stručnjacima.

Često se događa da klijenti odabiru kompletnu ponudu – krevet i madrac. S obzirom na približavanje Božićnih blagdana, Euro San je kreirao posebne cijene i popuste kako bi obogatio blagdansko iskustvo svojih kupaca. Cijelu njihovu ponudu, s kontakt informacijama, možete pronaći na njihovoj službenoj stranici Euro San. Njihova predanost leži u prilagođavanju svakog detalja kako bi osigurali potpunu zadovoljstvo svojih klijenata.
Euro San ne samo da proizvodi kvalitetne krevete i madrace, već i gradi obiteljsku tradiciju proizvodnje. Unatoč tome, ostavljaju prostor za volju i kreativnost mlađih naraštaja, želeći da se ta obiteljska strast nastavi i procvjeta u budućnosti.

Komentari
Prethodni članakNovogradiški DJ Domagoj Jakić Yakka osvojio nagradu “Ambasador”
Sljedeći članakMirela Relković: Zakon u korak s vremenom