Tjedan cjeloživotnog učenja nacionalna je obrazovna kampanja koju, u trajanju od 30. rujna do 6. listopada 2019., provodi Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih sa svojim partnerima s ciljem podizanja svijesti o važnosti učenja i obrazovanja.
U svim hrvatskim županijama kroz niz događanja kao što su  besplatne radionice, predavanja, okrugli stolovi, koncerti, brojne obrazovne ustanove otvorile su svoja vrata i omogućile potencijalnim polaznicima da se upoznaju s mogućnostima obrazovanja koje nude te na neposredan, često i neformalan način, prenijeti poruku o važnosti obrazovanja i učenja.

Obilježavanju ovog tjedna pridružili su se učenici 4. razreda komercijalnog smjera s nastavnicom Ivanom Gajski Berić, koji su se s temom cjeloživotnog učenja i oblicima obrazovanja upoznali na satu poduzetništva. Radionice na temu: „Sukobi, rješavanje sukoba i asertivnost“, pripremile su i vodile, Slavica Štefanac dipl.oec i Ivana Čočić Lalić, prof., djelatnice POU AMC Nova Gradiška.

-” Bila je ovo izvrsna prilika za ponavljanje onoga što smo znamo ali i prilika za učenje novog, razmjena iskustva, a sve to u ugodnoj i opuštenoj atmosferi.” – Ivana Gajski Berić, dipl.oec

Komentari