Temeljem postignutih sportskih rezultata pojedinaca i ekipa tijekom protekle 2019. godine, a na prijedlog Povjerenstva za izbor najuspješnijih u sportu, Izvršni odbor Zajednice sportskih udruga i saveza Brodsko-posavske županije, donio je odluku o najboljima u sportskoj 2019. godini. 

Na temelju te odluke upriličena je svečanost dodjele proglašenja najboljih, među njima je i Školsko sportsko društvo „Elektrotehničar” iz Elektrotehničke i ekonomske škole Nova Gradiška u kategoriji najuspješnija Županijska školska sportska društva osnovnih i srednjih škola.

Školsko sportsko društvo „Elektrotehničar” iz Elektrotehničke i ekonomske škole Nova Gradiška. U školskoj 2019. godini ovo školsko sportsko društvo nastupalo je na Županijskom natjecanju s ekipama u atletici, badmintonu, futsalu, košarci, krosu, odbojci i rukometu u muškoj i ženskoj konkurenciji. Na završnici Državnog prvenstva sudjelovali su u atletici, badmintonu, krosu, i rukometu u konkurenciji mladića i ispali u prvom krugu natjecanja.

Čestitke učenicama i učenicima koji su u 2019. čak četiri puta išli na Državno natjecanje.

Foto: ETEŠ NG

 

Komentari
Prethodni članakKino Nova Gradiška: U četvrtak drama ”4 RUŽE”
Sljedeći članakPotpisan ugovor o izgradnji pročistača otpadnih voda aglomeracije Nova Gradiška-Cernik-Rešetari