Od danas EMPWR službeno zapošljava 300 djelatnika! Najviše je to zaposlenih na jednom mjestu u novogradiškoj industrijskoj zoni!

Kada je tvornicu preuzela Belgijska grupacija 2017. godine, tvrtka je brojila 78 djelatnika. U nepunih 5 godina dosegli su impresivnu brojku od 300 djelatnika. Ovo je prilično nevjerojatno postignuće na koje su, kako kažu, osobito ponosni!

Još nevjerojatnije djeluje činjenica kako je taj 300-ti djelatnik jučer dočekan! Poruka je to da EMPWR na svoje djelatnike ne gleda kao broj jer i sami su svjesni da tržište zahtjeva odane djelatnike, ali i obzirnu upravu!

Direktorica tvornice EMPWR Katica Miholić:

“Zadovoljstvo zaposlenika u EMPWR-u je ključan cilj svih naših aktivnosti jer smo svjesni da su oni ključ uspjeha i dobrih poslovnih rezultata.”

2022. godina donijela je još bolje uvjete za zaposlenike EMPWR-a, a neki od njih su:

Bonus Dobrodošlice ostvaruju svi zaposlenici koji se priduže EMPWR-u

Bonus lojalnosti ostvaruju svi zaposlenici nakon provedene kalendarske godine u EMPWR-u

Bonus uspješnosti ostvaruje se ovisno o performansu svakog pojedinog djelatnika

Direktor operacija EMPWR-a John Verhaeghe:

“Jedna od naših temeljnih vrijednosti je „Jedan tim“ i zbog toga je važno naglasiti koliko ovaj pothvat znači našim zaposlenicima. Bez njih danas ne bismo bili kompanija kakva jesmo. Naš vlasnički team (Naša vlasnička struktura) izuzetno cijeni smjer u kojem se krećemo, a ideje i inovacije su konstantan izvor motivacije za sve nas, stoga nazdravljamo za sljedećih 300 djelatnika.”

Uz navedeno, EMPWR svojim djelatnicima osigurava i dodatne benefite kao što su božićnica, uskrsnica, regres, novčane nagrade, poklone za novorođenče, besplatan vrtić za djecu zaposlenika.

Roditelji prvašića na prvi dan škole mogu koristiti i slobodan dan kako bi bili uz svoje mališane u tim važnim trenucima. Zaposlenicima su na raspolaganju razne edukacije, usavršavanja i sudjelovanje na radionicama te seminari koji im omogućuje daljnji profesionalni i osobni razvoj. Primjer jedne takve edukacije je učenje ili usavršavanje engleskog jezika na lokaciji poslodavca za vrijeme radnog vremena.

HR Business Partner EMPWR Ivana Budimir Dautović:

“Težit ćemo da u budućnosti još podignemo benefite za svoje radnike. Vjerujem da ćemo na ovaj način dodatno unaprijediti privlačnost EMPWR-a kao poželjnog poslodavca za stručne i ambiciozne radnike.”

EMPWR je svjetski lider u proizvodnji energetskih barova, a sve više se izdvaja i kao lider Slavonije po broju zaposlenih u svojoj tvornici koja se trenutno proširuje! Investicija je to vrijedna 22 milijuna eura. Nova zapošljavanja tek slijede!

 

Komentari
Prethodni članakGradski odbor HDZ-a Nova Gradiška: Djeca su naša budućnost, novac se mora transparentno trošiti
Sljedeći članakFoto Klub F4 sutra otvara izložbu i nove prostore