Na svečanosti proglašenja najboljih sportaša i sportskih udruga za 2017. godinu, brojnim dobitnicima priznanja pridružio se i poznati novogradiški liječnik dr. Damir Japundžić. Ovoga je puta za svoj doprinos razvoju i unapređenju sporta u našem gradu dobio Malu plaketu Saveza sportova Nova Gradiška.

Dr. Japundžić kao sportaš i sportski djelatnik u sportu je preko 35 godina. Nastupao je kao aktivni nogometaš u rodnom Cigleniku, da bi potom prešao u Nogometni klub „Mladost“ Cernik i nastupao niz godina. Nakon toga, aktivno se uključuje u rad sportskog djelatnika u sportu novogradiškog kraja i to kao predsjednik Nogometnog kluba „Mladost“ Cernik dugi niz godina, a zadnjih šest godina kao predsjednik NK „Sloga“ Nova Gradiška.

Dr. Japundžić preko 12 godina predsjednik je Nogometnog središta Nova Gradiška, preko deset godina dopredsjednik Županijskog nogometnog saveza Brodsko posavske županije i treći mandat član Skupštine Hrvatskog nogometnog saveza.

Za svoj rad i doprinos na sportskom planu dr. Japundžić je dobio niz nagrada i priznanja, a ovo mu je, vjerujemo, samo još jedan poticaj da nastavi i dalje.

Nogomet, “Sloga”, teren, neizostavni je dio života našega doktora i često puta odmak od svakodnevnih obveza i stvarnosti, no prije svega, velika ljubav kojoj će, vjerujemo, i dalje ostati vjeran.

Komentari
Prethodni članakPogledajte koliko država zarađuje na građanima kojima se osmjehne sreća
Sljedeći članakNovi hit Mateja Plavčeka osvaja srca – Mogli smo / video