Kako je i najavljeno na posljednjoj sjednici GRADSKOGA VIJEĆA, parkiralište u centru grada koje već godinama vapi za rekonstrukcijom već ovog proljeća doživjet će svoj novi izgled! O kakvim se konkretno zahvatima radi, pitali smo nadležne osobe.

Naime, najprije ćemo sanirati i skinuti postojeći dotrajali sloj kamenja odnosno dotrajalog lomljenog asfalta, kako bi podlogu pripremili za kvalitetan asfalt. S radovima krećemo već u utorak 02. travnja, a ono što je posebno zanimljivo je da će parkiralište biti presvučeno takozvanim “tihim asfaltom” zbog neposredne blizine stambenih zgrada i stanara koji žele spavati u miru.

Osim toga, svako mjesto bit će mnogo šire od dosadašnjih mjesta na postojećim naplatnim parkiralištima u našem gradu kako bi vozačima mogli pružiti lakše parkiranje i manje eventualne štete.

Na početku parkinga ćemo postaviti jednu stolicu (hoklicu) na kojoj će zaposlenici sjediti i naplaćivati parking, a onaj tko zna otpjevati pjesmu “ULICE GRADIŠKE NOVE” do prvog refrena, za njega će parking biti besplatan. Stručni žiri u ovom slučaju bit će zaposlenici koji sjede na hoklici na početku parkirališta.

Dovršetak radova očekujemo najkasnije do 20. travnja ove godine.

Komentari
Prethodni članakKako se slavi Uskrs u Slavoniji
Sljedeći članakSvjetski je Dan svjesnosti o autizmu