U novogradiški Dom kulture stiže predstava ”Zov divljine” koja na komičan način progovara o ženskim problemima suvremenog doba, a koju ćemo ugostiti u srijedu 15. siječnja u 20,00 sati.

Redateljica predstave je Lea Anastazija Fleger, a tekst potpisuje Kristina Kegljen.

Ženske probleme suvremenog doba dočarat će nam glumice: Ines Bojanić, Hana Hegdušić, Nina Kaić Madić/Mia Krajcar, Jasna Palić Picukarić.

O predstavi:
Predstava prati četiri žene koje odlaze na izlet u duboku šumu, daleko od civilizacije. Šuma ih polako uzima pod svoje, one zaboravljaju na svoje društvene inhibicije i otvaraju se jedna pred drugom kao nikada dosad. Na kušnju dolaze njihova dugogodišnja prijateljstva i veze s muškarcima koje su ostavili u civilizaciji, i dok ih divljina zove muklim urlicima, one spoznaju da su, usprkos trenju koje narušava njihove odnose, uistinu jedna drugoj najveća potpora. Kada ih izdaju mjehuri od života u koje su se tako toplo učahurile, nastupa njihova istinska divlja priroda. Možda ne trče s vukovima, ali shvate svoju veliku snagu koja je jača od svih životnih nedaća koje vrebaju u svakodnevici. I pritom se vraški dobro zabavljaju.

CIJENA ULAZINICE: 60 KN
Ulaznice možete kupiti u tajništvu Učilišta radnim danima od 7,00 do 15,00 i na blagajni, sat vremena prije predstave.

Komentari
Prethodni članakBroj nezaposlenih pao na 103 tisuće osoba
Sljedeći članakTvrde neki da se to ne može, ali Europska unija nagrađuje škole s 8.000 eura!