Pod pokroviteljstvom Grada Nova Gradiška i Turističke zajednice Grada Domagoj Jakić, poznatiji kao DJ Yakka i ove godine počastio je Novogradiščane open air house partijem pod nazivom ”Sretan Božić i Nova Gradiška”.

Treću godinu zaredom, Novogradiščani, ali i svi ljubitelji elektronske glazbe uživali su u DJ setu koji je za njih pripremio DJ Yakka.

Ove godine bila je treća sreća house partyja koji je okupio još veći broj ljubitelja elektronske glazbe, ali i znatiželjnih ušiju u Gradski park na višesatno uživanje u performansama domaćih DJ-a.

U odličnom božićnom ambijentu kojeg su osim čarobne adventske dekoracije i osvjetljenja, začinili kuhano vino, te ono najbitnije, vrhunska house glazba u izvedbi Yakke i  DJ-a Aleksandara Mucce posjetitelji su uživali u uzavreloj atmosferi. 

Da nije sve u odvrtanju žarulja i lakim notama pokazali su Novogradiščani kojima je ovakav koncert pravo osvježenje na domaćoj glazbenoj sceni, te od Yakke poželjeli još istih. Teško je Yakku nakon iznimno dobre poslovne godine vratiti u mali grad, ali kako i sam kaže na mladim snagama je da ovu vrstu glazbe promoviraju u manjim sredinama. 

Yakka će bez obzira na gust raspored i nastupe u velikim klubovima Hrvatske i regije, obećao je, uvijek naći vremena za barem koncert dva u svom rodnom gradu. 

-“Sretan Božić i Nova Gradiška” će se nastaviti održavati, tu nema dvojbe”- poručio je mladi DJ kojeg čeka nova godina puna novih izazova na koje je spreman, jer kako kaže i sam sebi i svojim Novogradiščanima- “Samo yakko”.

 

Komentari