Ovim putem se ispričavamo našim dragim kupcima kojima je poljuljano povjerenje u kvalitetu i ispravnost Clarumovih proizvoda, kaže u demantiju direktor tvrtke Clarum, Ivan Šimić

Ovim putem se ispričavamo našim dragim kupcima kojima je poljuljano povjerenje u kvalitetu i ispravnost Clarumovih proizvoda.

Kao ozbiljna i odgovorna firma stojimo iza toga da proizvod nije zdravstveno štetan. Što je potvrdio i Ministar poljoprivrede, kao i sanitarni inspektor koji nam je zabranio upotrebu aditiva, a to su potvrdili i nutricionisti.

Stoga Vas molimo da i dalje upotrebljavate Clarum proizvode. Napominjemo da se taj isti konzervans koristi svakodnevno u mliječnoj i mesnoj industriji, gdje se proizvod direktno konzumira bez termičke obrade.

Naš hendikep je u tome što smo novim Pravilnikom svrstani u drugu grupu proizvoda u kojem nije dozvoljeno koristiti taj aditiv. Da bi nas prekategorizirali moramo se obratiti Europskoj uniji za promjenu kategorije, što je dugotrajan proces.

Poštovani kupci: Garantiramo Vam zdravstvenu ispravnost i kvalitetu Clarum proizvoda sa preporukom da ostanete i dalje vjerni kvalitetnom hrvatskom proizvodu.

 

S poštovanjem Vaš,

Clarum d.o.o.

Komentari
Prethodni članakKako osnažiti žrtvu i prekinuti začarani krug nasilja
Sljedeći članakObilježen dan zdrave dojke i u našem gradu