Policajci i djelatnici Ministarstva unutarnjih poslova diljem Hrvatske danas obilježavaju blagdan svetog Mihovila, zaštitnika policije. 

– “Povodom blagdana svetog Mihovila, zaštitnika policije, 29. rujna obilježavamo Dan policije. Prigoda je ovo da iskažemo zahvalnost svim pripadnicama i pripadnicima Policije koji su izabrali ovo časno zanimanje na marljivosti, predanosti i ustrajnosti u obavljanju svakodnevnih izazova i nimalo lakih zadaća. Vjerujući da ćete kao i do sada svoj posao obavljati časno i savjesno, na dobrobit Republike Hrvatske i njezinih stanovnika svim policijskim službenicima Republici Hrvatskoj upućujemo najiskrenije čestitke povodom Dana policije blagdana svetog Mihovila,” – poručuju župan Danijel Marušić i predsjednik županijske skupštine Pero Ćosić.

Ove godine Dan policije se obilježava skromnije nego prethodnih godina, s obzirom na situaciju pandemije koronavirusa i sukladno epidemiološkim preporukama.

U nadi da će policija i dalje spremno odgovarati izazovima modernog vrmena i izgradnji sigurnosnog sustava koji će uspješno odgovarati svim zahtjevima suvremene civilizacije, svim djelatnicima Policije čestitamo njihov dan!

Foto: obilježavanje Dana policije 2017.

Komentari