Treba nam samo više zajedništva, rada i solidarnosti, spremnosti da radom i znanjem, cijeneći vlastite sposobnosti, povijest i tradiciju, pokažemo svoje domoljublje i privrženost zajednici, poruka je to župana Brodsko posavske županije Danijela Marušića i predsjednika Županijske skupštine Pere Ćosića uz veliki blagdan naše domovine. Cjelokupnom pučanstvu upućuju iskrene čestitke povodom 28. godišnjice državnosti samostalne i neovisne Republike Hrvatske.

 

Dan državnosti Republike Hrvatske, 25. lipnja veliki je povijesni dan hrvatske samostalnosti i suverenosti. Na taj dan odajemo počast svima onima koji su za Hrvatsku položili svoje živote te izražavamo naše poštovanje svima koji su se borili i žrtvovali za slobodu, samostalnost i demokraciju. Zahvaljujući njima, danas imamo priliku živjeti u svojoj zemlji predvođenom svakodnevnim naporima za stvaranje ljepše i uspješnije socijalne i ekonomske budućnosti za sve građane. S vjerom da ćemo zajedničkim radom opravdati nasljeđe koje nam je povjereno, čestitke povodom Dana državnosti svim građanima Nove Gradiške upućuju gradonačelnik Vinko Grgić i predsjednica Gradskog vijeća Ljepša Rakas Vujčić.

Komentari
Prethodni članakObavijest iz Vodovoda zapadna Slavonija
Sljedeći članakLjeto u gradu: Družite se večeras s našim glazbenjacima i bandom „Dominik & Co”; pogledajte kako im je bilo u nedjelju