Današnjom konferencijom za medije, službeno je predstavljen projekt “Craft u srcu Slavonije”, koji će se održati od 27.- 28. 10.

U društvenom domu Nova Gradiška.Glavni organizator je Grad Nova Gradiška, nositelj projekta Slavonija Slad, d.o.o. , a glavni koordinator Bošnjak pivo.Vlado Bićanić, direktor Slavonija slada naglasio je odličnu suradnju kako s Gradom Nova Gradiška, tako i s mnogim craft pivarima u Hrvatskoj, koji proizvode kvalitetna piva od našeg slavonskog slada.

Gradonačelnik Vinko Grgić se je uvjeren da će upravo ova manifestacija zaživjeti i postati uz Novogradiško glazbeno ljeto, jedna od najprepoznatljivijih manifestacija kojima će se Grad Nova Gradiška turistički brendirati.

Mario Bošnjak, vlasnik craft pivovare Bošnjak pivo okupio je za ovaj naš festival zavidan broj izlagača. Petnaest craft pivovara od Zadra, Šibenika, Županje, Osijeka, Vinkovaca, Požege, Pitomače, Daruvara, Zagreba, Đakova, Čakovca do Križevačke pivovare prezentirat će svoje umijeće spravljanja raznih tipova “ječmenog nektara”.

Dva dana bogatog programima, garancija su dobrog provoda, a uz mnoga natjecanja u ispijanju i točenju piva, okrugle stolove i savjetovanja, uživat ćemo i u Rock večeri uz Unimogse, a kao finalna zvijezda večeri u subotu će nastupiti Nives Celzijus!

Iako tek prvi po redu, festival je organiziran na visokom nivou, a zainteresiranost je velika kako izlagača tako i posjetitelja!

Vidimo se u petak i subotu,l 27. i 28. listopada na prvom “Craftu u <3 Slavonije” !

no images were found

Komentari
Prethodni članak10. obljetnica tragične pogibije Toše Proeskog
Sljedeći članakPU BRODSKO-POSAVSKA – Imenovani načelnici Policijskih postaja