Glumice Csilla Barath Bastaić, Petra Dugandžić, Iskra Jirsak i Katarina Baban u 100 minuta odlučno su zabavile novogradišku publiku.

Četiri glumice pripremaju se za početak predstave ”Atonid i ponor pakla”, grčku tragediju postavljenu na kazališne daske, No sve pada u drugi plan kad počne žustra rasprava u kojoj je lajtmotiv seks. O da, i žene pričaju o njemu. Ne degutantno i ne vulgarno, komično.

Sažetak je to predstave ”Ništa ljubav, samo seks” zagrebačke Lude kuće, autora Renea Bitorajca, koja je gledatelje nasmijala do suza.

To je tek početak životnih, često urnebesno komičnih i tekstova i prizora predstave u kojoj se četiri glumice nadmeću, šale i zabavljaju na temu seksa – i to sat i pol prije nego što će nastupiti u ozbiljnoj grčkoj tragediji.

– Glumice igraju glumice koje se igraju, a pritom zabavljaju publiku, i nimalo manje važno, same sebe. Svi moraju biti zadovoljni i zadovoljeni. Poslovna žena, domaćica, napucana narodnjakuša, dvije bake i druge dame čekaju vas na pozornici – rekla je o predstavi Katarina Baban i dodala:

– Ako se želite dobro provesti i nasmijati svakako dođite na ovu predstavu jer nećete požaliti – zaključuje 

 

Komentari
Prethodni članakOdržana promocija knjiga o Luki Lukiću i općini Klakar
Sljedeći članakUz akcijske cijene zimskih guma uđite sigurno u zimu – Unitrade otvorio svoju poslovnicu u Gradiški!