ZADRŽAN U POLICIJI NA OTRIJEŽNJENJU

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, prilikom nadzora prometa na području Općine Cernik, dana 12. listopada, u 20,50 minuta, zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 51-godišnjak.

Pritom su utvrdili da je vozač pod utjecajem alkohola, a upravljao je automobilom iako mu je oduzeta vozačka dozvola. Alkotestom je u vozačevu organizmu očitana koncentracija alkohola od 1,52 promila, te je zadržan u policiji do otriježnjenja.

Policijski službenici protiv 51-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu Stalna služba u Novoj Gradiški zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

VOZAČ TESTIRAN NA DROGE – REAKCIJA POZITIVNA

Na sjevernoj kolničkoj traci autoceste A3, dana 12. listopada, oko 19 sati, policijski službenici Policijske postaje Okučani, postupali su prema 41-godišnjem vozaču zaustavljenog osobnog automobila zbog kvara.

Uočeno je da se vozač ponaša nekontrolirano, te je alkotestiran – test negativan, dok je testiranjem na droge dobivena pozitivna reakcija, odnosno utvrđena je prisutnost droga u njegovu organizmu.

Daljnjim radom policije, od istoga je oduzeto 5,75 grama droge marihuane. Policijski službenici protiv 41-godišnjaka podnose optužni prijedlog mjerodavnom sudu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Komentari
Prethodni članakNovogradiški stručnjaci o mentalnom zdravlju: Kako smo se osjećali u doba korone
Sljedeći članak79 novooboljelih od COVID-19 u protekla 24 sata