U povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja čelnici Brodsko posavske županije i Grada Nova Gradiška uputili su čestike:

5. kolovoza 1995. dan je kada se s ponosom i zahvalnošću, dostojanstveno i s poštovanjem sjećamo borbe za slobodnu, demokratsku i neovisnu Hrvatsku. I ove, 25. godine za redom, početak mjeseca kolovoza slavimo u čast stvaranja Hrvatske, s pogledom u budućnost naše države kao ravnopravnog čimbenika stabilnosti i suradnje, te aktivnog partnera u međunarodnoj zajednici. Našim braniteljima, obiteljima poginulih, umrlih, nestalih i zatočenih hrvatskih branitelja, te svim vojnim i civilnim stradalnicima Domovinskog rata, neizmjerno smo zahvalni na hrabrosti i žrtvi! Čestitke povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja upućuju župan Brodsko posavske županije Danijel Marušić i predsjednik Županijske skupštine Pero Ćosić.

S ponosom se prisjećajući 5. kolovoza 1995. godine, upućujemo vam iskrene čestitke u povodu obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 25. obljetnice Vojno-redarstvene operacije Oluja. Posebnu zahvalnost iskazujemo svim hrvatskim braniteljima i obiteljima poginulih i nestalih hrvatskih branitelja koji su svoje živote utkali u temelje samostalne i suverene Republike Hrvatske. Gradonačelnik Grada Nova Gradiška Vinko Grgić i predsjednica Gradskog vijeća Ljepša Rakas Vujčić.

Komentari