Kao što je i najavljeno, danas točno u 11,00 sati s radom je počelo gradsko klizalište. Okupljene mališane i građane pozdravili su zamjenica gradonačelnika Ivana Trupina, direktorica Turističke zajednice grada Nova Gradiška Dinka Matijević i predsjednica Dječjeg gradskog vijeća Tea Golić i obećale im pun dobrih i raznovrsnih događanja u nadolazećim adventskim danima.

Ovoga puta nešto većih dimenzija, klizalište spremno dočekuje sve ljubitelje klizanja i zimskih radosti. O funkcioniranju i radu brinut će djelatnici novogradiške tvrtke „Eko Kong” d.o.o., a cijene klizanja i ove će godine biti simbolične.

Klizalište će raditi svakim radnim danom od 14,00 do 22,00 sata, vikendom i blagdanom od 11,00 do 23,00 sata. Sat klizanja košta 10,00 kuna.

Tijekom cijelog mjeseca očekuje nas niz blagdanskih događanja u kojima će Novogradiščani i svi žitelji okolnih mjesta, zasigurno, uživati.

 

no images were found

Komentari
Prethodni članakMladi Novogradiščani ”Glazbom protiv ovisnosti”
Sljedeći članakMaksimčuk nakon usvojenih amandmana: Slavonski Brod dobit će prostore za svoje mlade, mjesto obrazovanja i skrbi