Iva Rosandić iz Slavonskog Broda izabrana je za Miss Brodsko- posavske županije 2019. godine. Učenica je 3. razreda Ekonomsko- birotehničke škole, smjer hotelijersko- turistički

– Nisam očekivala pobjedu, nekako sve smo se zbližile u ovih par dana i sve su cure posebne na svoj način. Sretna sam i jako sam pod dojmom. Došla sam na nagovor drugih, nisam baš imala previše samopouzdanja. Na kraju je ispalo sve odlično, jedno novo iskustvo. Voljela bih se baviti modelingom, ali vidjet ćemo što će vrijeme donijeti. – kazala je Iva nakon što joj je prošlogodišnja Miss Antonija Lizačić predala krunu.

Prva pratilja Miss Brodsko-posavske županije je Tea Pavičić, dok je Ivana Gašparac zasluženo odnijela titulu druge pratilje.

Nekada su djevojke trebale biti samo lijepe, danas djevojke moraju imati talenta za puno toga a da lijepe cure naše županije to imaju pokazale su u svojim odgovorima članicama žirija.

– Imali smo deset superfinalistica, publika je bila zadovoljna, pobjednica je zaslužila pobjedu. Sve skupa zadovoljni smo unatoč teškim vremenima za organizaciju. – kazao je Goran Gavranić, predsjednik BUMN-a koji 28. godinu organizira izbor za Miss.

Ovogodišnji izbor svojim nastupima upotpunili su članovi akrobatskog rock and roll kluba „Top dance”, plesna skupina “Ilhana” i učenici Srednje medicinske škole Slavonski Brod.

Izvor/Foto: EBROD

Komentari