Imajući u vidu bogatstvo gastronomske ponude i vinarstva uz koje idu i brojne druge zanimljive priče, Turistička zajednica kontinuirano ostvaruje suradnju sa dionicima iz privatnog i javnog sektora u cilju promocije, unapređenju ponude i jačanja konkurentnosti turističke ponude naše Županije.

Tvrtka DiWine Consulting u suradnji sa TZ Brodsko-posavske županije je dana 27. Kolovoza 2020.g. u općini Garčin na Ranču Ramarin održala prezentaciju i okrugli stol pod nazivom “Vinski marketing”. Prilikom prezentacije je uslijedio otvoreni razgovor o brendiranju Brodsko – posavske županije kao vinske destinacije .

Prezentacija je vinarima i vinogradarima bila je prilika upoznati se s uslugama ove tvrtke i županijske TZ; nakon čega je uslijedio otvoreni razgovor o brendiranju Brodsko-posavske županije kao vinske destinacije, pri čemu su iznijeli svoje prijedloge, ideje, mišljenja i želje.

Ciljevi ovog događanja bili su prvenstveno edukacija te otvorena, sadržajna komunikacija o temama koje imaju važan utjecaj na gospodarski plasman i pozicioniranje brodsko-posavskih vina na domaćem ali i regionalnom tržištu. Prezentaciju je vodila Irena Lučić, ispred tvrtke DiWine Consulting i urednica portala Vinoljupci, a nakon zajedničke prezentacije i okruglog stola organizirani su individualni inicijalni sastanci sa vinarima u njihovim kušaonicama ; Ozren Kraljić i Vid Dubiel članovi Udruge vinogradara i voćara S. Vinko iz Starog Petrovog Sela, Zvonko Živković ispred Udruge vinogradara i voćara iz Cernika , Josip i Anja Galović – vina Ramarin iz Garčina, vina Hoborka udruga- Slavča iz Nove Gradiške.

U razgovoru sa vinarima ustanovili smo trenutno stanje poslovanja nakon čega su se definirali budući ciljevi. Ovakav razgovor je obostrano koristan – osigurava dragocjene informacije i omogućuje nam dubinsko razumijevanje klijentovih stvarnih potreba, dok klijentu pruža iskustvo samoprocjene i samosagledavanja. Rezultati inicijalnog sastanka su jasno definirana mapa budućeg poslovanja te oblikovana vizija i misija te stvaranju konkurentnosti.

Komentari
Prethodni članakBesplatni obroci voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda svim školarcima diljem Hrvatske
Sljedeći članakIzašle upute HZJZ-a za učeničke domove: Mjerenje temperature obavezno ujutro i navečer