” Je*o Vam svaki Hrvat Vašu trodiobu vlasti, koja je umjesto trodiobna dvolična i trolična a opet Vama jedna te ista. Je*e Vam iz dana u dan ovaj narod sve po spisku jer je gladan, potlačen, ponižen, prevaren i opljačkan od Vas Vaših prethodnika koji su i Vas stavili na liste kao što ćete vjerujem i Vi postaviti svoje nasljednike, sjaši Kurta nek uzjaši Murta”, ne bira više riječi Slaviček.
Hrvatski branitelj Mario Maks Slaviček ima poruku za one koji se žele baviti ili bave javnim poslima i politikom Hrvatske:

“U 14. stoljeću je pisalo uklesano u kamen i svak` tko bi sjeo na poziciju vođe morao je slijediti taj postulat. No negdje kroz povijest pod utjecajem stranca zagubio se taj stari hrvatski pravorijek koji je i na latinskom glasio: “Obliti privatorum publica curate”, i po meni trebalo bi pisati iznad ulaza svih zgrada u kojima se odlučuje u političkom i svakom drugom javnom poslu, od mjesnog odbora, preko gradskih i županijskih palača, Hrvatskoga Sabora do ureda predsjednice i to naravno na glagoljici.

ZABORAVITE VLASTITE PROBITKE I SKRBITE SE ZA ZAJEDNIČKO DOBRO….

Obraćam se ovim tekstom političkim elitama, ponajprije drugovima iz Komiteta prikrivenim u liku HDZ-a i onim otkrivenijim u liku SDP-a kao i njihovim satelitima, i to ću se obratiti rječnikom i jezikom koji su ovih dana oni koji su Vam važniji od Hrvatske i svega hrvatskog potpisali u tamo nekakvoj deklaraciji o tamo nekakvom zajedničkom jeziku, no to Vama kažete nije važno. Ono što mogu jamčiti je zajedničko promišljanje ljudi u svim državama mrtve Vam Jugoslavije kojoj god bivšoj republici a danas državi pripadali, a to zvuči otprilike ovako: „ Lijepo nam već 20+ godina je**te sve po spisku svojim obećanjima dižući svoju desnu ruku prilikom polaganja prisege a u drugoj držeći figu lažući, obećavajući i obmanjujući ovaj napaćeni hrvatski puk dočim sebi dajete. Znači Vi koji ste produkt raspada jedne komunističke partije na njene nekadašnje sastavne dijelove u svim bivšim republikama još neprežaljene Vam Jugoslavije je**te nas, lažete nas, iskorištavate, pljačkate i rasprodajete sustavno, bilo na hrvatskom, srpskom, makedonskom, slovenskom, crnogorskom ili nekom drugom jeziku a princip Vam je svima i svugdje isti, vidjelo se i neki dan u Mostaru. Stoga bit ću brutalan i bezobrazan ali moram Vam kazati što barem ovdje u nekada slobodnoj i samostalnoj Hrvatskoj mnogi od nas Hrvata misle a nemaju priliku kazati Vam javno u lice jer do Vas ne mogu doći kad zasjednete u svoje fotelje.

A to je sljedeće: „ Jeb’o Vam svaki Hrvat Vašu trodiobu vlasti, koja je umjesto trodiobna dvolična i trolična a opet Vama jedna te ista. Je*e Vam iz dana u dan ovaj narod sve po spisku jer je gladan, potlačen, ponižen, prevaren i opljačkan od Vas Vaših prethodnika koji su i Vas stavili na liste kao što ćete vjerujem i Vi postaviti svoje nasljednike, sjaši Kurta nek uzjaši Murta. Izaberete si ljude koje nam onda postavite neka ih biramo…Jebem ti takvu demokraciju, točnije partitokraciju.

Prvo Vam sve po spisku Vama zakonodavnima koji ste najveći paraziti nad krvi i kostima ovoga napaćenog i od Vaših zakona i dizanja ruku po partijsko-stranačkoj direktivi Hrvatska propada u svakom smislu. Vi ste najveća nesreća osiromašenog i opljačkanog Hrvatskoga puka. Jer Vi ste ti koji ste izvor pljačke i privatizacije, otimačine, ovrha, otkaza, deložacija i svih drugih nedaća vlastitog Hrvatskog naroda. Onda osobno „lično“ i „personalno“ je**m sve po spisku sudbenoj vlasti u kojoj stoluju najveći neprijatelji Hrvatske Države, neprijatelji njene državotvornosti koji svojim neradom, kočenjem, odugovlačenjima postupaka, svojim „tumačenjem“ već ionako štetnih zakona čine još veću štetu svakom poštenom Hrvatu, donoseći nakaradne presude u kojima kriminalci u liku političkih poduzetnika prolaze nekažnjeno ili za ukradene milijune gule krumpire, a starice koje prodaju sir ili povrće kraj ceste kako bi platile režije svoje obveze bivaju kažnjavane drakonskim kaznama. Što zbog Vašega tumačenja ili načina provođenja zakona pri čemu tražite samostalnost i imate neovisnost, neovisno među Vama bivaju jedino sudske odluke koje idu na ruku kako političarima, njihovim miljenicima, djeci i unucima za čije kaznene i prekršajne radnje Vi u sudbenoj vlasti zakone rastegnete u svom tumačenju i provođenju do tolike mjere da puknu i pretvore se u protuustavne. Ali tko hebe čovjeka, tko smije suditi o sudu ili sudcu ili pak državnom odvjetniku u ovoj državi? Nitko. Doduše oni s kojima ruku pod ruku idete i protiv kojih nećete i zbog očuvanja svoje „neovisnosti“su upravo oni zakonodavni, pa i oni iz izvršnog dijela trodiobe vlasti kojima sudite po principu zakon nije siti za sve i oni prolaze gotovo nekažnjeno, jer oni su ti koji Vas imenuju ili amenuju htjeli Vi to priznati ili ne.

A kome ovaj moj napaćeni narod najviše je*e sve po psiku iz tzv. Trodiobe vlasti pa naravno ovoj izvršnoj koja je proizvod zakonodavne . Kako to od nas lijepo funkcionira razvidno je po otpisu dugova stranačkim sponzorima, prijateljima šefova stranke, i tako redom. Njima se otpisuju milijunska dugovanja, njima ne dolaze ovrhe kad su dužni bilo kome pa niti samoj državi čiji su stupovi ili bi barem trebali biti ovi iz trodiobe vlasti. A vama moj napaćeni Hrvatski narode? Vama se guli koža s leđa za sto kuna dugovanja, dugovanja koja nikada ne bi postojala da postoji pravna država i stvarna Hrvatska trodioba vlasti. Ne bi postojala ta dugovanja kad biste imali posla i dostatna primanja kao svaki normalan čovjek u državi u kojoj je normalna vlast u koja skrbi o svom narodi a nije svrha sebi samoj, državi u kojoj svatko može živjeti od znoja ruku svojih. Takvu smo državu željeli,takvu smo državu od komunizma oslobodili i obranili. No nažalost takvu si vlast nismo sami izabrali, već onu koju su nam nametnuli..i kakvu će nam opet nametnuti ako se na izborima ne ponesemo drugačije.

Koliki je utjecaj određenih privatnih , poslovnih i UDB-aških grupacija na sva tri stupa trodiobe vlasti u Hrvatskoj razvidno je i u slučaju Lex Todorić, Lex Agrokor kao i Lex Perković nešto ranije. Koliko su međuovisni ti stupovi trodiobe vlasti razvidno je iz tih posljedica. Prekršen je Ustav toliko puta i toliko puta u cilju očuvanja interesa pojedinih grupacija i političkih opcija mijenjan da je i sam postao sredstvom zaštite interesapolitike i političara umjesto zaštite države i naroda.

Primjer je i odluka oko Agrokora gdje se pazite zabranjuje zakonom blaže rečeno „ne dopušta“ ovrha and dužnikom…Odlično samo postavljam pitanje hoće li takav zakon jednako vrijediti ili biti donijet za svakog Hrvatskog čovjeka, pojedinca i poduzetnika? Neće i kako smo onda svi pred Ustavom i zakonom jednaki?!? Dakle kad je vlast u stanju mijenjati pravila i zakone kako bi sama sebi bili svrha vrijeme ju je mijenjati…I zato umjesto da tima i takvima sukladno prijedlogu novoga „zajedničkog“ jezika „ovih“ prostora je**te sve po spisku verbalno, virtualno..učinite to za stvarno. Izađite na izbore i srušite ih na lokalnoj razini zatim na državnoj. Ili pak kad Vas se pozove izađite na prosvjede pa neka bude kao i svugdje u Europi ili naša budućnost ili njihova…dosta je bilo majku mu ili?

Kako biste promijenili stanje stvari oko sebe morate prvo promijeniti sebe. Niti oni koji navijaju za HDZ niti oni koji navijaju za SDP ne čine dobroga niti sebi niti drugima. Očigledno je kako će se oni nama i dalje naj***ti majke ako ih ne skinemo s grbače. Na vama je narode, kako si izaberete tako će Vam biti. Budete li birlil kao i do sada oni će ostati i opstati a naša će djeca i mi sami morati propasti i otići…

I stoga…sviđalo se Vama ili ne što i kako promišljam, pišem,govorim ili činim ja za se za razliku od mnogih i dalje za Hrvatsku na svoj način borim. Mišlju,perom,riječju i djelom. Pitajte se što želite, možete i hoćete učiniti Vi… Jer KAD ZAKON POSTANE PRISTRAN,PRESTANE BITI JEDNAK ZA SVE. KAD VLAST RADI PROTIV VEĆINE NA KORIST ODABRANE MANJINE.VRIJEME JE VEĆINI POKRENUTI REVOLUCIJU I IZBORI(TI) SE OPET, ZA JEDNAKOPRAVNOST PRED ZAKONOM !

Ako su svi jednaki pred zakonima Božjim, moraju biti i pred čovječjim gospodo drugovi, Hrvatski narod Vam je dao povjerenje Vi ste ga opet izigrali, jer niste poput vlastitog naroda BOGU VJERNI”

U ime Hrvatskog Vojničkog Reda

ČUVARI DOMOVINE

Mario Maks Slaviček

Komentari
Prethodni članakBlagoslovljena Vam Cvjetnica, dragi svijete
Sljedeći članakOldtimer klub “Classic’99” – Proslavili 18 godina postojanja i novi eksponat u Muzeju prometa i tehnike (FOTO)