Udruga gluhih i nagluhih svake godine trudi se kroz razne donacije prikupiti sredstva kako bi osigurala božićne darove za najmlađe. Tako je i bilo i ove godine, te smo prošli petak organizirali podjelu darova i prigodni božićni domjenak.

Kako bi ova prigoda bila još zanimljivija za naše najmlađe članove pozvali smo Djeda Božićnjaka da dođe podijeliti darove, a on je sa sobom poveo i dvije dobre vile. Ove smo godine, zahvaljujući dobroj vili, našoj volonterki Madelyn Wills, omogućili djeci isprobavanje nečeg novog, kako bi ih i na taj način razveselili. Tijekom cijelog trajanja event-a dobra je vila pružila djeci besplatan face paint, te su oni mogli
odabrati kako žele oslikati svoje lice. Naravno, najveće oduševljenje izazvali su pokloni, a kako su djeca bila jako dobra, Djed Božićnjak je bio vrlo darežljiv, te su darovi bili bogatiji nego prijašnjih godina.

Nakon podjele poklona uslijedio je božićni domjenak za sve prisutne, te su i odraslima uručeni prigodni darovi. Kako bi božićna čarolija u Udruzi gluhih i nagluhih bila još ljepša, nakon domjenka organiziran je zajednički odlazak na klizanje, te je druženje nastavljeno u veselom duhu.

Naravno, trudit ćemo se i u idućoj godini biti ovako dobri i radišni kako bi nas Djed Božićnjak posjetio i nagodinu. Na kraju, htjeli bismo se zahvaliti svima koji podupiru naš rad – donatorima koji nas financijski podržavaju, medijima koji nas vjerno prate, svim volonterima koji doprinose našem radu, te članovima zbog kojih i postojimo ovako dugo.

Svi zaposlenici Udruge gluhih i nagluhih žele vam sretan Božić i vesele blagdane!
Nikolina Jureković
Odnosi s javnošću
UGNG

no images were found

Komentari
Prethodni članakU tijeku posljednje pripreme za Božić / Foto
Sljedeći članak23. memorijal ” Cvitković – Vukšić “